Obavijesti

Show

Komentari 18

Sve ljubavi Ive Majoli: Ljubila je Davora Šukera, a sada je sreću našla s misterioznim Talijanom

Sve ljubavi Ive Majoli: Ljubila je Davora Šukera, a sada je sreću našla s misterioznim Talijanom
6

Iva iza sebe ima nekoliko veza, a najpoznatija je ona s Davorom Šukerom 2000. godine. Dolazili su zajedno na evente, bili su uvijek veseli i nasmijani, ali rijetko su novinarima govorili o svojem privatnom životu

VIDEO

Bivša proslavljena tenisačica Iva Majoli (44) otkrila je nedavno da je njezino srce osvojio Talijan. Iako su zajedno već šest mjeseci, njegovo ime još uvijek ne želi otkriti. Ljubila je Majoli i ranije, a koga, donosimo vam u nastavku.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Iva Majoli VIDEO

- Osvojio me svojom jednostavnošću i pažnjom. Dosad mi to nitko nije davao na način na koji on to čini - rekla je tenisačica o novom dečku u intervjuu za Story.

Prije njega imala je buran ljubavni život. Tenisačica se 2006. udala za Stipu Marića te je iste godine rodila kći Miu. Šest godina kasnije on je podnio zahtjev za razvod, a sve je bilo vrlo skandalozno. Stipe je Ivu prijavio policiji zbog fizičkih prijetnji, dok je Majoli tvrdila da ju je Marić fizički zlostavljao. Navodno ga je varala, a to je pokušao dokazati SMS porukama i snimkama razgovora. Nakon razvoda, bio je u vezi s Martinom Kolbas, a Majoli od 2011. sa zagrebačkim poduzetnikom Denisom Popovićem.

Martina Popović/Pixsell

Majolina i Popovićeva ljubav nije dugo potrajala, navodno svega sedam mjeseci. Posvađali su se, kako smo tada pisali, na zagrebačkoj špici. Denis je navodno vikao na Ivu da je rastrošna, nakon čega se okrenuo i otišao. Ona se požalila prijateljicama da je očajna jer je Popović ne razumije. 

- Istina je, nismo više zajedno. Sad uživam u slobodi - potvrdila nam je Iva tada prekid.

Grgo Jelavić/Pixsell

Tenisačica se nakon prekida upustila u vezu s direktorom Plive, Sinišom Žanetićem. Fotografi su ih 'uhvatili' u ljeto 2013., dok su odmarali u Dubrovniku, pisao je dubrovnik.net. Nakon večeri u jednom restoranu prošetali su Stradunom u društvu prijatelja. Majoli je u ležernom izdanju razgovarala s prijateljicom, dok je njezin dragi hodao s prijateljem nekoliko koraka iza njih. Ljubav je potrajala četiri mjeseca nakon čega su, pisalo se tada, prijateljski razišli.

Marko Lukunić/Pixsell

Neko vrijeme ljubila je Iva i crnogorskog poduzetnika Bobu, no njezina najpoznatija veza bila je ona s Davorom Šukerom (54). Bili su zajedno početkom 2000. Dolazili su zajedno na evente, bili su uvijek veseli i nasmijani, ali rijetko su novinarima govorili o svojem privatnom životu. Ovog proljeća susreli su se u gradu ljubavi, Parizu, na finalu Lige prvaka, a fotografiju je Iva podijelila na Instagramu. Majoli je susret izmamio osmijeh na lice, a uz Šukerovo ime na objavi stavila je i tekst poznatog hita Jennifer Lopez, 'Waiting For Tonight'.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...
NAŠALILA SE

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...

Ella Dvornik i Charles Pearce bili su u utorak na sudu u Puli, a oboje su se na svojim društvenim mrežama osvrnuli na ročište

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao