Obavijesti

Show

Komentari 1

Sve Madonnine veze: Sean ju je fizički zlostavljao, Vanilla Ice je ostavio zbog eksplicitne knjige

Sve Madonnine veze: Sean ju je fizički zlostavljao, Vanilla Ice je ostavio zbog eksplicitne knjige
7

Slavna pjevačica dva puta se vjenčala, a u posljednje vrijeme izlazi s mlađim dečkima. Njezini prethodni odnosi bili su burni, a s nekima je ostala u dobrim odnosima

VIDEO

Pjevačica Madonna (64) potvrdila je vezu s mladim trenerom Joshom Popperom (29), nakon što se već neko vrijeme šuškalo da su zaljubljeni. Vezu je potvrdila fotografijom na kojoj se ljube. Madonna je prije njega imala burne ljubavne odnose s brojnim slavnim zvijezdama, a više puta se i vjenčala.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Madonna šokirala izgledom na Grammyju , ljudi zgroženi: 'Kao da je stigao imitator, a ne ona' 00:52

Njezina najpoznatija veza bila je ona s glumcem Seanom Pennom (62). Njih dvoje bili su jedan od najistaknutijih parova 80-ih jer je on tada bio među najzgodnijim američkim glumcima, a njezina glazbena karijera doživjela je ogroman uspjeh. Madonna i Sean upoznali su se na snimanju spota za pjesmu 'Material Girl' 1985. godine. U početku su bili samo prijatelji jer su oboje tek izašli iz ozbiljnih veza, ali su vrlo brzo započeli vezu. Samo 6 mjeseci nakon su se i vjenčali. Iako se do tada sve činilo savršeno, njihovim problemima se nije nazirao kraj. 

5th Annual Help Haiti Home

Nakon vjenčanja otkrilo se da je u njihovom odnosu bilo prevara, ali i obiteljskog nasilja. Glumac je navodno bio jako ljubomoran te bi poludio kad se bilo kakav muškarac približi pjevačici. Ipak, nasilje s njegove strane nije se događalo samo u njihovih četiri zida. 1986. godine Sean je u noćnom klubu napao tekstopisca Davida Wolinskog, a razlog je bio taj što je mislio da su se on i Madonna poljubili. Tada je za kaznu morao platiti 1700 dolara i dobio je uvjetnu kaznu u trajanju od jedne godine. 

Madonna je u vezi s 35 godina mlađim dečkom? Šuška se da je zaljubljena u mladog trenera
Madonna je u vezi s 35 godina mlađim dečkom? Šuška se da je zaljubljena u mladog trenera

Iako je javnost saznala za njegovu ljubomoru, Madonna ga je uvijek branila s objašnjenjem da Sean ima svoje 'ljubomorne trenutke'. Ipak, u prosincu 1987. godine je odlučila kako bi najbolje bilo da se razvedu, ali zahtjev je ubrzo i povukla. Sve do siječnja 1989. godine kada ga je ponovno podnijela. Nikad se nije saznao točan razlog njihovog razvoda, ali oduvijek su postojala nagađanja da je Sean fizički zlostavljao Madonnu godinama te da je upravo zbog toga ona odlučila braku stati na kraj. Madonna nikada nije otkrila je li to istina, a svog bivšeg supruga nastavila je braniti.

Jedna od Madonninih zanimljivijih veza bila je ona s reperom Vanilla Iceom (55), koja je trajala gotovo 8 mjeseci tijekom 1991. i 1992. godine. Madonna i Vanilla upoznali su se ranih 90-ih kada je ona bila na jednom njegovom nastupu. Vanilla ju je primijetio u publici, ali je bio preplašen jer je tada bila na vrhuncu svoje karijere. Unatoč razlici od gotovo 10 godina, reper i pjevačica započeli su vezu. Reper je kasnije priznao kako se Madonna toliko zaljubila u njega da ga je čak i zaprosila, što je on odbio jer se sve događalo prebrzo. Njihovoj vezi došao je kraj nakon što je Madonna objavila eksplicitnu knjigu 'Seks' 1992. godine, o kojoj Vanilla ništa nije znao. U knjizi su bile objavljene i njegove fotografije, za koje on pjevačici nije dao dopuštenje.

- U to vrijeme sam izlazio s njom pa nisam imao pojma o knjizi o seksu koju je pripremala. Brinuo sam se oko svojih stvari. Pitao sam je kako mi je to mogla napraviti i zašto je to napravila? Mogao sam je tužiti ali sam ipak odlučio da neću. Shvatio sam da mi ne treba ta rasprava s njom i odlučio sam prekinuti vezu. Rekao sam joj da ostavimo to sve po strani i neka svatko krene svojim putem - rekao je jednom prilikom Vanilla Ice.

Mladi trener osvojio Madonnino srce? Pjevačica stigla na njegov meč i objavila zajedničke fotke
Mladi trener osvojio Madonnino srce? Pjevačica stigla na njegov meč i objavila zajedničke fotke

Nakon repera Madonna je upoznala osobnog trenera Carlosa Leona (56), s kojim je kliknula odmah u početku. U vezi su bili sve do 1997. godine, a iako se nikada nisu vjenčali, zajedno imaju dijete - Lourdes Leon (26)

Pjevačica se nakon Penna vjenčala još jednom, za redatelja Guya Ritchieja (54). Bivši supružnici upoznali su se 1998. godine, a ubrzo su postali nerazdvojni. Dvije godine nakon, u kolovozu 2000., Madonna i Guy dobili su prvo zajedničko dijete Rocca, a u bračne vode su uplovili u prosincu iste godine. Drugo dijete, Davida, posvojili su 2006. godine. Tijekom svog dugogodišnjeg braka, Madonna i Guy su bili glavna tema tabloida, a nekoliko su puta i radili zajedno. Iako se činilo da im u ljubavi cvjetaju ruže, nakon 8 godina braka odlučili su se razvesti, a razlog je bio taj što je pjevačica u braku bila nesretna. 

Reuters

Razvod s Guyom je prošao, a Madonna se posvetila mlađim dečkima. Bila je u vezi s 28 godina mlađim manekenom Jesusom Luzom, plesačem Brahimom Zaibatom, koji je također bio 28 godina mlađi od nje. Neko vrijeme je bila u vezi i s 35 godina mlađim Ahlamalikom Williamsom, a trenutačno ljubi 29-godišnjeg trenera Josha Poppera.

POGLEDAJTE VELIKI INTERVJU S BOŽOM VREĆOM: 'OTVORENO RAZGOVARAM S OBOŽAVATELJIMA'

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Aleksandra Prijović se usred koncerta u Varaždinu obratila mužu: 'Filipe, vidiš li ti ovo...'
EMOTIVNA VEČER

Aleksandra Prijović se usred koncerta u Varaždinu obratila mužu: 'Filipe, vidiš li ti ovo...'

Popularna pjevačica oduševila je sinoć na prvom koncertu u nizu, a kako doznajemo, najveći spektakl priprema se za nedjelju

Nekada je imao 163 kilograma, a sad se za njim okreću: Sin Lepe Brene oduševio izgledom
ZABLISTAO NA PROMOCIJI

Nekada je imao 163 kilograma, a sad se za njim okreću: Sin Lepe Brene oduševio izgledom

Tajnu svog izgleda, Viktor Živojinović krije u promjeni životnog stila koju je donio prije nekoliko godina. Usredotočio se na zdravu prehranu i redovito vježbanje
Ovo je kostim Baby Lasagne za Eurosong! Pogledajte promjene
NIJE ISTO KAO NA 'DORI'

Ovo je kostim Baby Lasagne za Eurosong! Pogledajte promjene

Za kostime je zaslužna prijateljica Baby Lasagne, mlada dizajnerica Valentina Pliško