Obavijesti

Show

Komentari 14

Svi natjecatelji 'kiksali': Ina i Dina dobile najlošije ocjene

Svi natjecatelji 'kiksali': Ina i Dina dobile najlošije ocjene
2

Natjecatelji showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj' kao da su se u srijedu navečer natjecali u izradi najlošijeg jela. S dvjema dvojkama, Inu i DInu ocijenili su Pažanin i Špiček, a Željka im je dala trojku

VIDEO

Natjecatelji showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj' kao da su se u srijedu navečer natjecali u izradi najlošijeg jela. I dok je kod Snježane i Željka paprika pustila previše vode, Filipa i Petra su pred žiri donijele vrlo slabo pečeno meso, a Ina i Dina nisu na kušanje donijele zgotovljen desert. Ova tri para sutra kuhaju u troboju i bore se za ostanak u showu.

Ina i Dina su zbog neravnomjerno ispečenog rib-eye odreska i manjka deserta dobile najlošije ocjene od žirija. S dvjema dvojkama ocijenili su ih Pažanin i Špiček, a Željka im je dala trojku. Po tri petice dobili su Snježana i Željko, čije su kiflice bile odlične, ali ne i pečena vratina i paprika koja se činila kao da je skuhana, a ne pečena.

Prilikom ocjenjivanja Drago i Vlado su 'polizali' tanjur Filipe i Petre, iako je žiri rekao da im meso nije bilo dovoljno pečeno. Honorata i Josip pripremili su ukusne, ali ipak malčice pretvrde ćufte te bulgur i grah salatu. S obzirom da su ova dva para imala identičan zbroj ocjena, žiri je odlučio da se u sutrašnjem troboju sa Inom, Dinom, Snježanom i Željkom bore i Filipa i Petra.
 
- Honorata i Josip su skuhali cjelovitije jelo, iako je bilo jednostavno. Filipa i Petra su danas lutale za pultom i pola sata pred kraj kuhanja nisu znale što će pripremiti - objasnio je odluku glasnogovornik žirija, Tomislav Špiček.

Žiri je nekorektno ocjenjivanje suparničkih timova naljutilo više od stalnih ponavljanja istih namirnica u receptima. Željka, Ivan i Tomislav su uvjereni da, nakon 47 epizoda showa, natjecatelji mogu sastaviti kreativniji popis namirnica i recepte od puno zanimljivijih namirnica koje bi pokazale kreativnost i vještinu baratanja kulinarskim tehnikama, nego što su mljeveno meso, paprika i palenta. Također bi htjeli da natjecatelji korektno i objektivno ocijene tuđe jelo, da zaborave na kolegijalnost i dijeljenje najviših ocjena iako je jelo loše pripremljeno. 

Sutra je novi dan u kojem natjecatelji ne ocjenjuju, ali bodre jedni druge jer nakon troboja jedan par odlazi kući. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Ovo je novost na Eurosongu i mnoge je zabrinula. Hoće li to naštetiti Lasagni i plasmanu?
NAKON POLUFINALA - ŠOK!

Ovo je novost na Eurosongu i mnoge je zabrinula. Hoće li to naštetiti Lasagni i plasmanu?

'Što to znači? Trebamo li se bojati da ćete oštetiti najveće favorite?', 'Bojim se da to nije dobra stvar, bolje bi bilo da je random odabir', komentari su na društvenim mrežama

Baby Lasagna nakon nastupa: 'Moj posao još nije gotov!
PRVO POLUFINALE EUROSONGA

Baby Lasagna nakon nastupa: 'Moj posao još nije gotov!

U prvom polufinalu se za prolazak u finale borilo 15 izvođača, od kojih 10 ide dalje. Osim njih su nastupale i tri države iz skupine 'Velikih 5'
Pogledajte publiku dok Baby Lasagna pjeva: 'Pa on je pozvao Eurosong na svoj koncert!'
NEVJEROJATNA SNIMKA

Pogledajte publiku dok Baby Lasagna pjeva: 'Pa on je pozvao Eurosong na svoj koncert!'

Baby Lasagna je oduševio publiku i gledatelje u polufinalu Eurosonga