Obavijesti

Show

Komentari 7

Svi pričaju o pjevaču Zvezda Granda: Oduševio je u A strani

Svi pričaju o pjevaču Zvezda Granda: Oduševio je u A strani
3

Adi se cijeli život bavi glazbom. Sve je to bilo amaterski do unazad tri godine kada je počeo vježbati pjevanje. Nakon nekoliko nastupa u mostarskoj rock školi prijavio se na 'Zvezde Granda'

VIDEO

Gledatelji i dalje bruje o najnovijoj epizodi HRT-ovog showa 'A strana', gdje su vidjeli jedno novo ime koje je, čini se, najviše iznenadilo publiku, ali i glazbenike u studiju. To je Adi Šoše (26) koji je oduševio izvedbom pjesme 'Kuća puna naroda'. Taj singl je napisao Gibonni (51), a u originalu otpjevao Zdravko Čolić (68).

Adi je mostarski pjevač kojeg je javnost u regiji upoznala ove godine preko jednog od najgledanijih pjevačkih natjecanja 'Zvezde Granda'. Finale mu je izmaklo 'za dlaku', što je izazvalo 'lavinu' komentara među gledateljima koji su smatrali da ga je žiri zakinuo. Na YouTubeu je objavljivao i obrade nekih od poznatih pjesama poput Giulianove 'Gdje smo mi'. Nakon nastupa u 'Zvezdama Granda' Adi je dobio veliko priznanje kada je postao pjevač poznate srpske grupe Miligram. Aleksandar Milić Mili (50), frontmen ove grupe, objavio je kako je upravo Adi njihov novi pjevač, a prije dva tjedna snimili su i prvi spot, za pjesmu 'Karotida'. 

- Glazbeni put koji sam odabrao za ovaj album Miligrama je jedno novo i predivno putovanje namijenjeno i Vama i nama, drugačije od drugih i prepuno emocija koje su  razlog i esencija zašto muzika nastaje. Adi je od početka bio jedini moj izbor i to ne samo zbog predivnog glasa, već kao osoba koju ćete upoznati ne samo kroz pjesme Miligrama nego i njegovu prirodnu ljudsku stranu, koja je jedna od najdivnijih koje sam sreo u životu - prepun je hvale Milić za svog novog pjevača. 

Inače, Adi se cijeli život bavi glazbom. Sve je to bilo amaterski do unazad tri godine kada je počeo vježbati pjevanje. Nakon nekoliko nastupa u mostarskoj rock školi prijavio se na 'Zvezde Granda'.

 - Bio sam smušen i mračan, a i pjevao sam te neke depresivne pjesme i žao mi je što nisam stigao pokazati da sam vedar. S 'coverima' sam pokazao da sam egzaktniji i kvalitetniji, a i lakše je pjevati u studiju, a sada će sve to biti jasnije - kazao je Adi za Avaz.

A da je puno jasnije kako pjeva moglo se vidjeti i na licima u studiju, tijekom njegove izvedbe u A strani. Kamera je uhvatila Aljošu Šerića (43) kako pozorno prati svaki korak, a nakon toga gledatelji su mogli vidjeti i zadivljena lica Amire Medunjanin (47) i Ervina Baučića (44).

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

zenzacija kolinda 12:39


 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin