Obavijesti

Show

T. Dragović: U trećoj trudnoći samo jedem i ne bojim se roditi

T. Dragović: U trećoj trudnoći samo jedem i ne bojim se roditi
3

To je sve potpuno prirodno kako nam je Bog dao. Nije me strah, rekla je Tatjana za InMagazin. O povratku na modne piste ne razmišlja, sada samo odmara i uživa

VIDEO

Tatjana Dragović (36) u InMagazinu je progovorila o trudnoći. Bivša supruga Gorana Ivaniševića (41) svoje treće dijete očekuje s manekenom Vlahom Arbulićem (24). Tatjana je već u trećem tromjesečju trudnoće koju, kako kaže, podnosi odlično. 

- U trećoj trudnoći oguglala sam na sve. Jedem samo po cijele dane i odmaram se - rekla je sa smiješkom Tatjana koju u trećoj trudnoći nije strah kao u prvoj. Iako je u visokom stupnju trudnoće, Tatjana je zadržala vitku liniju. Povratak na modne piste trenutačno joj, kako kaže, nije ni na kraj pameti. 

- Zanimaju me neke druge stvari s kojima bih se htjela baviti, ali za suradnike s kojima sam dugo radila, napravila bih iznimku - kaže Tatjana. 

Tanja i mlađahni Dubrovčanin ovih dana u Cavtatu provode neke od svojih najromantičnijih zajedničkih trenutaka. Tatjanina kći Amber (11) i sin Emanuel (6), koje ima s Ivaniševićem,  također su s njima. Oboje se vesele prinovi. Porođaja se Tatjana ne boji. 

- To je sve potpuno prirodno kako nam je Bog dao. Nije me strah - rekla je. Mlađahni Vlaho izbjegavao je odgovoriti na ikakva pitanja vezana uz Tatjanu i njenu trudnoću, rekao je čak kako 'nema pojma' ni gdje je ona.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija

Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'
'IMA DOSTA SLIČNOSTI'

Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'

Simon Charles Dorante-Day je uvjeren da je plod prve afere slavnog kraljevskog para, a rodio se kada je Charlesu bilo 17, a Camilli 18 godina
Igor i Ivana su pobjednici 13. sezone showa Zvijezde pjevaju: 'Ovo je bilo predivno iskustvo!'
ŠESTA EPIZODA

Igor i Ivana su pobjednici 13. sezone showa Zvijezde pjevaju: 'Ovo je bilo predivno iskustvo!'

Završila je još jedna sezona glazbenog showa, a titulu najboljih ponijeli su Igor Barberić i Ivana Kindl