Obavijesti

Show

Komentari 21

Tajčin suprug se osjeća bolje: Hvala vam svima na molitvama

Tajčin suprug se osjeća bolje: Hvala vam svima na molitvama
1

Pjevačica je otkrila da se Matthew pomalo oporavlja. Posljednji put kada je bio hospitaliziran, rekla je, stopala su mu bila natečena, a prsti su mu poplavili...

VIDEO

Matthew Shane Cameron (46) već mjesecima vodi bitku s rakom pluća, a od nedjelje je u bolnici na intenzivnoj njezi.

- Hvala svima na molitvama i ljubavi. Matthew se osjeća bolje. Vjera mu daje snagu. Zna da nije sam - napisala je njegova supruga Tatjana Cameron Tajči (46), koja mu je najveća podrška. Tajči je otkrila da su Matthewu natekla stopala, a prsti su mu bili poplavili. 

- Stopala su mu sad u redu, on ima nevjerojatno tijelo, a jako je usredotočen na želju za životom - napisala je Tajči koja svoje pratitelje redovno obavještava o situaciji njenog supruga. Zahvalila se i na potpori njihove vjerske zajednice, a od prijatelja iz crkve dobili su košaru punu domaćeg povrća. 

Tajci's husband Matthew Cameron is a film/ video/ live events producer. Together they produced tons of inspirational...

Posted by Tatiana Cameron - Tajci on 30. listopada 2017

Pjevačica s američkom adresom za suprugovo liječenje skuplja novac preko donacija, ali i odrađuje koncerte te prodaje knjige, postere i albume. 

Matthew je u rujnu otkrio da je patio od 'brutalnih' bolova prije operacije u kojoj su mu iz plućne maramice uklonili 750 mililitara tekućine koja mu je pritiskala srce. 

- Zbog operacije su me morali 'skinuti' s morfija i to je bilo neizdrživo. Nisam mogao disati, srce bi mi počelo luđački lupati uslijed najmanjeg pokreta rukom, nisam bio u stanju ni obrisati suzu s lica... - napisao je Cameron te dodao kako se sada osjeća bolje.

I Tajči je u to vrijeme morala na operaciju, a par nije otkrio o čemu se radi. Tajčin suprug rekao da je to bio 'manji zahvat koji se planirao mjesecima', a za svoju suprugu rekao je da je najveći borac. 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje