Obavijesti

Show

Komentari 23

Tajne obitelji Jenner: Tada sam ga prvi put vidjela kao ženu...

Tajne obitelji Jenner: Tada sam ga prvi put vidjela kao ženu...
1

Kendall Jenner je u rujanskom broju časopisa Vogue progovorila o svom ocu Bruceu koji se u lipnju prošle godine svijetu predstavio kao žena. Ispričala je svoju stranu priče

VIDEO

Nekadašnji zlatni olimpijac, Bruce Jenner (66) u lipnju 2015. cijelom je svijetu pokazao kako izgleda kao žena Caitlyn. Ovu transformaciju najteže su podnijele njegove kćeri Kendall i Kylie (19) koje je dobio u braku sa Kris Jenner (60), majkom sestara Kardashian. Sada se Kendall fotografirala za rujansko izdanje časopisa Vogue i tom prilikom je prvi put ispričala svoju verziju priče. 

Dvadesetogodišnja Kendall, koja je postala prepoznatljivo lice u svijetu mode, priznala je da joj je još uvijek malo čudno kada pogleda neke očeve slike iz prošlosti. 

- Malo je ironično razmišljati o tome, njezina transformacija bila je jako teška za mene jer me je upravo otac naučio svemu - rekla je i dodala da su se svi, kako vrijeme prolazi, već navikli da je Bruce postao žena, ali jedna situacija i dalje ostaje čudna.

Vanity Fair

- Kada gledam naše zajedničke slike postajem jako emotivna. Bude mi jako teško, ali onda se sjetim da uz sebe imam jednu novu osobu koju volim - otkrila je.

- Mislim da smo nekako uvijek znale što Bruce osjeća. Cijelog života smo ga hvatale u nekim neobičnim situacijama. Pronalazile smo perike, nosio je lak za nokte i šminku... čak smo u jednom trenutku pomislile da vara mamu - prisjetila se Kendall.

- Ujutro bi se obukao u ženu dok svi spavaju i radio stvari po kući, da bi se nakon toga presvukao u Brucea. Jedno jutro sam ga čak i zatekla. Vidjela sam ga kako silazi niz stepenice s perikom, šminkom i štiklama. Smrzla sam se od straha. Nije znao da sam ga vidjela. To je prvi put da sam oca vidjela kao ženu - dodala je.

Mlada manekenka rekla je da je majka Kris znala što se događa sa njezinim suprugom i njihovim ocem. 

- Mama je znala. Znala je od njihovog trećeg spoja - tvrdi Kendall iako je Kris poricala kako je znala da je Bruce ranije imao takve sklonosti.

PA/Pixsell
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 23
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...