Obavijesti

Show

Komentari 17

Tajne 'Seksa i grada': Činjenice o kultnoj seriji koje niste znali

Tajne 'Seksa i grada': Činjenice o kultnoj seriji koje niste znali
5

Iako se popularna HBO-va serija 'Seks i grad' reprizirala nebrojeno puta, neke stvari ni najvjernije obožavateljice nisu uočile. Donosimo činjenice koje znaju samo rijetki

VIDEO

Evo razloga zbog kojeg Carrie voli odjeću

Glavnu junakinju viđali smo u raznim modnim kombinacijama koje su gledateljice obožavale. Ipak, Carrie koju je tumačila Sarah Jessica Parker (52) nikad nismo vidjeli golu. Razlog je to da je Parker potpisala ugovor u kojem piše da se neće pojaviti gola u seriji.

HBO

Suknja od tila za 35 kuna

Najpoznatiji modna kombinacija u popularnoj televizijskoj seriji zasigurno je ružičasta suknjica od tila u kojoj se na uvodnoj špici pojavljuje Bradshaw. 

Iako su neki mislili da ovu suknju potpisuje neki slavni modni dizajner, kostimografkinja serije otkrila je da je suknja od tila koštala samo pet dolara (35 kuna), a istu takvu sada prodaje na svom web shopu po cijeni od 140 dolara (980 kuna).

Sve Mirandine naušnice su na klipsu

Glumica Cynthia Nixon (51) koja glumi Mirandu nema probušene uši, niti ih nije namjeravala probušiti pa se filmska ekipa morala pobrinuti da joj nabavi naušnice na klipsu.

U seriji je trebala glumiti Victoria Beckham

New York Fashion Week - Marc Jacobs Front Row

Ponuđena joj je uloga, ali ju je morala odbiti jer je tada bila na turneji sa svojom grupom Spice Girls. Ipak, kad se Samantha susrela sa svojom prijateljicom Phoebe koju je igrala Geri Halliwell (45), Victoria je bila u toj kući.

Uvijek drugačija odjeća

Krpice i modne kombinacije u epizodama su drugačije, odnosno niti jednom se u seriji nije pojavila ista odjeća. Ipak, postoji iznimka. Carrie je u posljednjoj epizodi nosila krzneni kaput koji je imala na sebi i u prvoj epizodi.

Ljubav prema štiklama

Sarah Jessica Parker i Kim Cattrall (61) u visokim petama provodile su cijeli dan, a Kim je jednom izjavila da se više osjeća kao Samantha kada ih nosi. Naime, u njima je bila i kad nisu snimali.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Najmanje bodova: Znate li koja naša pjesma je ostvarila najgori plasman dosad na Eurosongu?
EVO KAKO SU OSTALI PROŠLI

Najmanje bodova: Znate li koja naša pjesma je ostvarila najgori plasman dosad na Eurosongu?

Hrvatski predstavnici na Eurosongu nisu postigli velike uspjehe u posljednjih nekoliko godina. Posljednji veliki uspjeh za Hrvatsku bio je 1999. godine. Velika su očekivanja od ovogodišnjeg predstavnika Baby Lasagne...

Severina o 'filmiću': Prvo sam pomislila 'O Bože, kako će moj razrednik iz srednje reagirati...'
OTVORENO I ISKRENO

Severina o 'filmiću': Prvo sam pomislila 'O Bože, kako će moj razrednik iz srednje reagirati...'

U opuštenom izdanju na krevetu s voditeljicom, Severina je odgovarala na mnoga pitanja, a između ostalog i na pitanje o filmu koji joj je obilježio početak tridesetih i kako joj je teško bilo
Budući punac Baby Lasagne za 24sata:  'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'
SNIMAO S NJIMA I SPOT

Budući punac Baby Lasagne za 24sata: 'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'

Njegov budući punac Josip Pino Ružić, koji u Istri već tridesetak godina ima tvrtku za montažu, snimanje i promotivne filmove, sa suprugom i kćerkom dat će podršku Baby Lasagni