Obavijesti

Show

Komentari 9

Talijani su jedini u povijesti u istoj godini osvojili Eurosong i Europsko nogometno prvenstvo

Talijani su jedini u povijesti u istoj godini osvojili Eurosong i Europsko nogometno prvenstvo
7

Italija, zemlja kvalitetne hrane i vina, lijepih žena, romantičnih pjesma i opuštenih ljudi, a od nedjelje, nakon više od 50 godina i Europskih prvaka. Pokorili su Europu, jednako kao i Maneskin Eurosong

Lutrijom penala usred nogometnog hrama Wembleyja u Londonu, Italija je u nedjelju pobjedom protiv Engleske postala Europski prvak.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Maneskin 01:15

Ako ovom uspjehu pridodamo senzacionalnu pobjedu Maneskina na Eurosongu nekoliko mjeseci ranije, možemo zaključiti da je za Talijane 2021. godina bila jako uspješna.

Euro 2020 - Final - Italy v England

Po prvi puta u povijesti jedna se nacija može pohvaliti europskim nogometnim naslovom i naslovom s Eurosonga u istoj godini. Španjolci, Francuzi, Nijemci, Portugalci, Grci, Rusi... Sve te zemlje nisu uspjele povezati dva naslova u toliko različitim, ali jednako važnim zanimanjima.

Eurovision Song Contest 2021 Rotterdam - Final

Velike čestitke pobjednicima uputila je i službena stranica Eurosonga. Oni su i sami naglasili rijetkost i važnost talijanskog uspjeha.

Objava je u nekoliko sati prikupila oko 100 tisuća lajkova, a među njima je i naša Albina Grčić. Čestitkama se pridružila i službena hrvatska stranica Eurosonga.

Otkako su osvojili Eurosong, bend Maneskin predvođen Damianom Davidom uživa u svjetskoj slavi. Dogovaraju turnere, koncerte, fotografiraju se s fanovima te objavljuju intimne i često eksplicitne slike.

Damiano pozirao u prozirnom grudnjaku i seksi najlonkama
Damiano pozirao u prozirnom grudnjaku i seksi najlonkama

Prema sinoćnjim snimkama, nogometaši će zasigurno podvig proslaviti jednako strastveno kao i njihovi glazbenici. Ipak su zaslužili to svojim trudom.