Obavijesti

Show

Komentari 108

Brendon: Stanari su 'pukli', a Marijana ima problem u glavi

Brendon: Stanari su 'pukli', a Marijana ima problem u glavi
9

Novi stanar u kući Velikog Brata u samo dva dana uspio se sukobiti s Duškom, Nemešom, a sinoć i s Marijanom. Brendona ne zanima što ostali misle o njemu

VIDEO

Stanarku koja je u nedjelju napustila kuću Velikog Brata, Tamaru Đorđević (23), gledatelji će zasigurno pamtiti i po kratkom posjetu njezinog dečka Slavena BB kući. On ju je svojim pojavljivanjem samo htio upozoriti na njeno ponašanje.

- To što je moj dečko preskočio ogradu smatram herojskim činom. Na taj način pokazao mi je koliko mu značim. Zezam ga da je moj Spiderman, a sudjelovanje u ovom reality showu meni je donijelo samo dobro - rekla je bivša sudionica showa za srpski Alo, 

Tamaru je Slaven dočekao kad je izašla iz BB kuće i razgovaraju o zarukama. Vjeruje da se i dalje sviđa Nikoli Mauroviću jer mu se dopala na početku showa. On ipak voli svoju djevojku i nada se da će ga čekati kad izađe iz kuće. Tamara je komentirala i seks Marijane i Nemeša. 

- Ja to nikad ne bih napravila u kući, čak ni da sam tamo bila sa Slavenom - sigurna je Tamara, no ipak BB golupčićima ne zamjera i želi im sreću ako odluče biti zajedno nakon završetka showa. 

Igra ili rat?

Nakon što je Žena Lavica zamijenila Velikog Brata i razdvojila stanare, nekima to teško pada, dok drugi to dobro podnose. Stari stanari većinu vremena provode u komentiranju novih, a svatko ovu situaciju gleda na svoj način. Emi je bez njihovih muškaraca čak i dobro. Ona je sigurna da će poludjeti tek kad se oni vrate, a nije skrivala nezadovoljstvo dolaskom Brendona u kuću. Odlučila je da će od sad igrati 'prljavo' iako ni ona, kao ni Bojana, ne zna kako da se postavi prema novim stanarima. Još k tome, Bojana je uvjerena da ih Antonija čudno gleda. U jazbini stanje nije ništa bolje. Neki su Vladimira okarakterizirali kao komunikativnog, a Brendona smatraju čudnim, iritantnim i napadnim. 

Bez dlake na jeziku

Brendon je definitivno utjecao na to da se atmosfera u kući odvede do usijanja. Prvo se sukobio s Duškom, pa s Nemešom, a sinoć je isto učinio i s Marijanom. Nakon što je Veliki Brat stanarima poželio laku noć, Brendon i Antonija su nastavili pričati što je zasmetalo ostale stanare. Marijanu je to pogotovo naljutilo pa im je rekla da izađu iz sobe ako žele nastaviti s razgovorom. Odlučili su se preseliti u dvorište gdje su komentirali stanarke. Brendon ih je doživio kao negativne te komentirao da je atmosfera u jazbini bolja. On smatra da su muški stanari smireniji, a Antonija se složila s njim i zaključila da stari stanari misle da su se oni kao novi udružili protiv njih. 

Ipak, ni Brendon ni Antonija ne zamaraju se njihovim mišljenjima, pa je Brendon zaključio da će ignorirati Bojanu i Marijanu, a uz to je dodao da Marijana ima problem u glavi. Prije spavanja zahvalio se Antoniji što ga je spasila pa je mirno otišao na spavanje.  


Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 108
VIDEO

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...
PROMJENE

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...

Influencerica se preselila u novi stan nakon što je ranije otkrila kako se seli jer joj treba veći dom

Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'
ODUŠEVILA VIDEOM

Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'

Vlatka Pokos pozirala je na stolu za masažu samo u košulji, a onda poručila: 'Ljubav je najmoćniji, najljepši osjećaj na svijetu'
Znaš li tko sam? Patila je od anoreksije, a kasnije je vodila bitke s dvije teške bolesti...
OMILJENO TV LICE

Znaš li tko sam? Patila je od anoreksije, a kasnije je vodila bitke s dvije teške bolesti...

Rođena je u Sloveniji, a srednju školu i fakultet novinarstva završila je u Zagrebu. Srednja škola bila joj je traumatično iskustvo i tada je upala u probleme s prehranom. Borila se i s dva raka koji je nisu uništili...