Obavijesti

Show

Komentari 3

Tamburaši u starkama i 'Zorica' stižu na Rujanfest: Bit će fešta

Tamburaši u starkama i 'Zorica' stižu na Rujanfest: Bit će fešta
6

Članovi benda Mejaši jamče pravu feštu u srijedu posjetiteljima makedonske gastro kuće na Rujanfestu. Nastupaju i Maja Šuput, Joško Čagalj Jole te Opća opasnost

VIDEO

'Zorica' u srijedu navečer stiže na Rujanfest. Veliki hit Mejaša, mladih tamburaša u starkama, koji je protresao cijelu regiju stiže u veliki zabavni grad nadomak Zagreba. Na velikoj pozornici makedonske gastro kuće 'Zoricu', ali i druge hitove svirat će u srijedu 18. rujna te u četvrtak 19. rujna. Šest mladih članova benda od klasičnih tamburaša razlikuju se po jedinstvenom modernom odijevanju i jedinstvenom spoju zvuka tambure s pop-rock elementima. Dečki su veliku popularnost stekli dodavši tamburama bubnjeve, elektro-akustičnu i bass gitaru čime su dobili potpuno novi zvuk i zavladali glazbenom scenom. 

- Jako se radujemo našem nastupu. Ovo je prvi put da smo na Rujanfestu i ono što možemo obećati je prava fešta. Osim 'Zorice' u makedonskoj kući svirat će se brojni drugi hitovi i zato Vas sve pozivamo da nas posjetite i zabavite se na Rujanfestu – izjavio je Nikola Bosilj, član tamburaškog sastava Mejaši.

Zašto je Zorica postigla veliki inozemni uspjeh te kako popularna vesela pjesma zvuči kad ju ova šestorka izvodi u živo možete se uvjeriti na nezaboravnom provodu u popularnom rujanskom gastro-zabavnom gradu.

Večeras će na Rujan pozornici nastupiti i Maja Šuput te splitski veseljak Joško Čagalj Jole. Za sve ljubitelje rocka tu je i Opća Opasnost, a dobitnici nagrade Porin ove će godine nastupiti na West pozornici.

Za sve posjetitelje i ove je godine omogućen besplatan prijevoz do lokacije, a za one koji dolaze osobnim automobilima besplatan parking. Besplatni autobus voziti će sa četiri različite lokacije – Zagreba (Črnomerac, Ljubljanica i Studentski dom Stjepan Radić), Zaboka, Krapine i Zaprešića tokom cijelog dana za vrijeme trajanja festivala. Ulaz na Rujanfest je besplatan do 19 sati, a nakon toga karte za sve koncerte mogu se kupiti na blagani po cijeni od simboličnih 20 kn.

Sve informacije vezane za ovogodišnje izdanje Rujanfesta možete pronaći na službenoj stranici www.rujanfest.com.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...
PROMJENE

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...

Influencerica se preselila u novi stan nakon što je ranije otkrila kako se seli jer joj treba veći dom

Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'
ODUŠEVILA VIDEOM

Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'

Vlatka Pokos pozirala je na stolu za masažu samo u košulji, a onda poručila: 'Ljubav je najmoćniji, najljepši osjećaj na svijetu'
Znaš li tko sam? Patila je od anoreksije, a kasnije je vodila bitke s dvije teške bolesti...
OMILJENO TV LICE

Znaš li tko sam? Patila je od anoreksije, a kasnije je vodila bitke s dvije teške bolesti...

Rođena je u Sloveniji, a srednju školu i fakultet novinarstva završila je u Zagrebu. Srednja škola bila joj je traumatično iskustvo i tada je upala u probleme s prehranom. Borila se i s dva raka koji je nisu uništili...