Show

Komentari 58

Tanju svi gledali: Na izboru za Miss vile prošetala u tangama

Tanju svi gledali: Na izboru za Miss vile prošetala u tangama

Tanja je na izboru prošetala u žutom grudnjaku i tangama te je stavila sunčane naočale. Svi stanari vile u čudu su je gledali, ali ipak nije uspjela osvojiti titulu najljepše u realityju

U srpskom reality showu 'Parovi' svake godine se odvija izbor za Miss i mistera vile. Tanja Šustić (21), koju srpski mediji nazivaju kontroverznom natjecateljicom showa, natjecala se i u 'Ljubav je na selu', gdje je bila bez dlake na jeziku, a sad je šokirala gledatelje srpskog realityja. 

Tanja je na izboru prošetala u žutom grudnjaku i tangama te je stavila sunčane naočale. Svi stanari vile u čudu su je gledali. 

Ipak, Tanji ni golišavo izdanje nije pomoglo da pobijedi na natjecanju. Kandidati su se rekli da ipak ta titula pripada Milijani Božić (22), Milojkovoj supruzi. 

Inače, Tanja je vrlo iskrena u realityju. Što god je pitaju, onda odgovori bez ustručavanja. Nedavno su je drugi kandidati ispitivali kada je i s kim izgubila nevinost, a ona im je rekla da je tad imala 13 godina i da nije bilo njenom voljom. 

Inače je rodom s Kosova, ali živi u Zagrebu. Šustić je kao trogodišnjakinja, kako kaže, ostala bez roditelja. Promijenila je tri udomiteljske obitelji i jednu posvojiteljsku na duže od 10 godina. Na kraju se skrasila u Zagrebu gdje je otvorila svoj kozmetički salon.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

 

Najčitaniji članci