Show

Komentari 0

Tara ima novi božićni hit, a inspiraciju je dobila usred ljeta

Tara ima novi božićni hit, a inspiraciju je dobila usred ljeta

Video je snimljen pod producentskom palicom IZ Videos, a pjesma je izdana od strane IZ Recordsa. Spot je sniman u prekrasnoj drvenoj kući nadomak Zagreba, koja odiše toplim, idiličnim ugođajem

Nakon velikog uspjeha balade „Na Vrhu“ i vruće ljetne plesne latino-pjesme „Karte na stol“, Tara nastavlja s aktivnim radom.

POGLEDAJTE VIDEO 

Paralelno s voditeljskim poslom na radiju snima nove pjesme za djecu, male pjevače priprema za festival „Voci nostre“ te priprema autorske pjesme za svoj solo album. Usprkos paklenom ljetu i stvaranju poletnih dječjih pjesama na talijanskom jeziku, Tari je još usred ljeta iznenada „uletila“ inspiracija za božićnu pjesmu.

„I dalje radim na dječjim pjesmama. Tako sam i krenula pisati božićnu pjesmu za djecu, no jedan me stih vratio u doba Karme kada sam sve božićne pjesme pisala sama. Kada sam napisala ovu pjesmu, iako sam se dvoumila, odvažila sam se i poslala demo verziju Ivanu Zaku, s kojim sada već tri godine uspješno surađujem. Odlučio je po mojoj želji napraviti aranžman pjesme da bude zabavna i plesna. Veselim se pozitivnoj vibri kao i pozitivnoj poruci pjesme „Božić je blizu“ koje u ovo doba jako nedostaje“, kaže Tara.

Video je snimljen pod producentskom palicom IZ Videos, a pjesma je izdana od strane IZ Recordsa. Spot je sniman u prekrasnoj drvenoj kući nadomak Zagreba, koja odiše toplim, idiličnim ugođajem te je začinila cijelu priču da se i kroz spot dočara topli duh Božića.

Najčitaniji članci