Show

Komentari 5

Tara je u 'Supertalent' donijela dašak holivudskog glamura: 'Pokazala si nam što je mjuzikl'

Tara je u 'Supertalent' donijela dašak holivudskog glamura: 'Pokazala si nam što je mjuzikl'

- Tvoje uživanje na pozornici i taj iskreni smiješak koji stalno nosiš sa sobom je stvarno nešto krasno, poručio je Janko. Mlada natjecateljica je očarala žiri očarala pozitivnom energijom kojom zrači

Prva na pozornicu 'Supertalenta' je izašla Tara Skidmore (13), koja je s izvedbom pjesme 'I Wan'na Be Like You' dobila brojne komplimente žirija.

POGLEDAJTE VIDEO:

Dašak glamura iz zlatnog doba Hollywooda na pozornicu je donijela ljubiteljica mjuzikla Tara Skidmore s izvedbom pjesme 'I Wan'na Be Like You' za koju je dobila brojne komplimente žirija. 

- Tvoje uživanje na pozornici i taj iskreni smiješak koji stalno nosiš sa sobom je stvarno nešto krasno“, poručio je Janko,koja je žiri očarala pozitivnom energijom kojom zrači.

- Danas si nam pokazala što je mjuzikl. On uključuje segment plesa i glume. U svojoj izvedbi si probala dočarati što ti ova pjesma znači - rekla je Martina i iskreno joj čestitala.

- Nastup je bio lijep, ali prošli put si se bolje snašla - poručio joj je Davor. - Fantastična izvedba, ali energični prošli nastup je bio jači - rekla je Maja i dodala da bude ponosna i sretna na sebe.

Najčitaniji članci