Obavijesti

Show

Komentari 19

Tara seli u Sarajevo: 'Primljena sam na glumačku akademiju...'

Tara seli u Sarajevo: 'Primljena sam na glumačku akademiju...'
5

Kad sam bila na filmskom festivalu u Sarajevu srela sam brojne studente koji su imali samo riječe hvale o njihovoj akademiji, priča nam Tara Thaller

Zagrebačka glumica Tara Thaller (21) koju smo imali prilike gledati u seriji 'Uspjeh' te u showu 'Zvijezde pjevaju' nedavno se na društvenim mrežama pohvalila činjenicom da je upisala Akademiju dramskih umjetnosti u Sarajevu. Nazvali smo mladu glumicu kako bi joj čestitali te ju pitali kako je odabir pao na Sarajevo. 

- Na kraju nisam odlučila hoću li se prijaviti na Akademiju dramskih umjetnosti u Zagrebu pa se nisam ni stigla prijaviti. Kad sam bila na filmskom festivalu u Sarajevu srela sam brojne studente koji su imali samo riječi hvale o njihovoj akademiji. Sinulo mi je da se imam vremena prijaviti, spremiti i da nemam što za izgubiti, što je na kraju tako i ispalo - priča nam Tara koja je trenutno u traženju stana s obzirom na to da se vrlo brzo seli. 

- Selim se u Sarajevo i to dosta brzo. Trenutno sam u traženju stana kojeg ću dijeliti sa cimericom - otkrila je mlada glumica koja je ovo ljeto otputovala u New York kako bi snimila švicarski film 'Hungry Saints'. Kako bi se mogla posvetiti studiranju, Tara će poslovne obveze ostaviti sa strane. 

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL '24 PITANJA' S TAROM THALLER:

Pokretanje videa ...

- Prve dvije godine imam zabranu snimanja, ali postoji opcija zamrzavanja godine. Sve ovisi o tome što se nudi. Da mi se sad ponudi uloga života, razgovarala bi s komisijom na Akademiji - zaključila je. 

PROCURILE TAJNE FOTKE: Ovo je dečko najpopularnije balkanske pjevačice?