Show

Komentari 61

Tarik i Lejla zgroženi pogrdnim komentarom: 'Iznenadim se iznova kakvog polusvijeta ima'

Tarik i Lejla zgroženi pogrdnim komentarom: 'Iznenadim se iznova kakvog polusvijeta ima'

Nakon što je Lejla Filipović podijelila fotografiju sa suprugom na društvenim mrežama, među lijepim i pozitivnim komentarima dočekao ih je i jedan na koji je par javno odgovorio

Glumca Tarika Filipovića (49) i njegovu suprugu Lejlu (44) neugodno je iznenadio jedan komentar ispod Lejline najnovije objave na društvenim mrežama.

POGLEDAJTE VIDEO:

Na fotografiji koju je Lejla objavila, Tarik i ona stoje ispred jednog plakata. U opisu objave Lejla nije napisala ništa.

- Baliđzani - komentirao je netko i dodao nekoliko emotikona svinjske glave.

I Tarik i Lejla podijelili su komentar na svojim storyjima, a bivša manekenka poručila je 'nikad nemoj biti kao on' i označila komentatora.

- Uvijek se iznenadim kakvog polusvijeta ima... Ovo je komentar na fotografiju moje supruge i mene... - napisao je šokirani voditelj.

Komentar je potom izbrisan, a drugi komentari ispod fotografije pozitivni su.

- Predivni; Lejla prekrasna si; Divan lipi par - hvale ih Lejlini pratitelji.

- Hejteri nisu baš hrabri ljudi. Najviše se vole sakrivati pod izmišljenim profilima ili kao anonimni komentatori pod vijestima u medijima. Svejedno, izgleda da su se malo pritajili, stvarno ih nema puno ovih dana - izjavila je nedavno pjevačica Severina (49), koja je radila u sklopu kampanje protiv ovakvog tipa komentara, koji je pokrenuo bosanskohercegovački magazin Buka.

Najčitaniji članci