Obavijesti

Show

Komentari 0

Taste Of Madness prvi festival u Vintageu od 18. do 22. 11.

Taste Of Madness prvi  festival u Vintageu od 18. do 22. 11.
1

Prvi festival u Vintageu otvorit će punk rock legende GBH. Dan kasnije koncert imaju još jedne legende, američki hardcoreši Madball. Program počinje u 20 sati

VIDEO

Vintage Industrial Bar ponosno najavulje svoj prvi festival 'Taste of Madness' koji će se održati od  utorka 18. do subote 22. studenog. Prvi festival u Vintageu otvorit će punk rock legende GBH dok će dan kasnije koncert imati još jedne legende, američki hardcoreši Madball. Festival se održava u sklopu proslave 18. rođendana Radio Studenta.

18.11. GBH, Bastards on the Parade, Eksodus i Abergaz

Punk rock legende GBH osnovane su 1978. u Birminghamu. Zahvaljujući specifičnom hard core punk rock zvuku i ekscentričnom punk imidžu, njihov prvi album 'City Baby Atatcked by Rats' lansiran je na sam vrh punk scene.  Nakon toga, sve je postala povijest i GBH zajedno s The Exploited, Dead Kennedys, UK Subs i Discharge postaju najveći punk rock band. Narednih godina GBH su objavili cijeli niz albuma, punili dvorane diljem svijeta, a frontmen Colin je postao ikona punk kulture. Bend je do danas opstao u originalnoj postavi. 

Uz GBH, svirat će i sve prepoznatljiviji celtic punkeri Bastards on the Parade koji su naziv svoga banda preuzeli od pjesme Dropkick Murphysa. Osim na klasičnim rock instrumentima, Bastards on the Parade sviraju i gajde i ostale tradicionalne instrumente što je već samo po sebi dovoljna garancija za odličnu zabavu. Uvertiru u prvo veče Taste Of Madness festivala izvest će lokalni old school punkeri Eksodus te nešto mlađi, ali sjajni Abergaz. 

Program počinje u 20 sati.

19.11.  Madball, .upset & Last Hope

Nakon trogodišnje apstinencije od Lijepe vaše, američke hardcore legende Madball se vraćaju u Zagreb. Koncert u VIB-u promocija je novog, osmog  albuma ''Hardcore Lives'' koji su izdali preko Nuclear Blasta. Pred mjesec dana izdali su i službeni video spot za stvar ''Doc Marten Stomp''. Legendu ovog benda samo pojačava ekipa koja je sudjelovala u stvaranju novog albuma. ''Hardcore Lives'' je producirao guitarist grupe Unearth - Ken Susi, a mixao i masterirao  Chris “Zeuss” Harris. 

Podršku legendama pružit će domaće snage iz benda .upset te metal, hardcore punkeri iz Bugarske Last Hope. 

20.11. Narednik Lobanja i Vod Smrti, Mburns i OverPower

Treći dan Taste of Madnessa bit će dar za susjede, a održat ć se pod pokrovitljestvom Good Vibrations programa vodit će Narednik Lobanja i Vod Smrti koji će ovoga puta izvoditi svoje anti-hitove 'Nuklearni nož', 'Siroče rata' i'Nagazne mine'. Bend  je do sada objavio četiri 7" singla i jedan EP 'Trupa trupala'. Taj veseli kolektiv nemamo često priliku gledati u Zagrebu, tako da ih nemojte zaobići jer od ustanka iz mrtvih, Narednik Lobanja i njegov Vod Smrti haraju ovom planetom, uništavajuci svoje neprijatelje brzom i glasnom glazbom. 

Uz zvijezde večeri, nastupit će MBurns riječko-crikvenički četveročlani metal bend oformljen 2006. godine te zagrebački groove/trash metalci OverPower. 

21.11. Đubrivo i Mrtvi petak

Taman kad ste pomislili da ne možete više, na Taste of Madness Schmeck Daddy agenti privode Đubrivo, kultni hrvatski punk band koji će tom prigodom predstaviti novi album 'Krvave bajke' i proslaviti prvi 20. rođendan. 

Potporu Đubrivu pržit će relativno mladi band Mrtvi petak.

22.11. Radio Clash (tribute to The Clash) i What's On TV, Mama?

Tko je preživio tjedan, mogao bi skočit na još jednu slasnu koncertnu porciju. Subotu će uveličat Radio Clash bend koji obrađuje hitove kultnih The Clash, a ispred njih drugi put u Vintageu svirat će zagrebački stari, a mladi punkeri What's On TV, Mama?. 

Svojim prisustvom subotu će uveličat i Vintage DJ rezident, Frajman.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Najmanje bodova: Znate li koja naša pjesma je ostvarila najgori plasman dosad na Eurosongu?
EVO KAKO SU OSTALI PROŠLI

Najmanje bodova: Znate li koja naša pjesma je ostvarila najgori plasman dosad na Eurosongu?

Hrvatski predstavnici na Eurosongu nisu postigli velike uspjehe u posljednjih nekoliko godina. Posljednji veliki uspjeh za Hrvatsku bio je 1999. godine. Velika su očekivanja od ovogodišnjeg predstavnika Baby Lasagne...

Severina o 'filmiću': Prvo sam pomislila 'O Bože, kako će moj razrednik iz srednje reagirati...'
OTVORENO I ISKRENO

Severina o 'filmiću': Prvo sam pomislila 'O Bože, kako će moj razrednik iz srednje reagirati...'

U opuštenom izdanju na krevetu s voditeljicom, Severina je odgovarala na mnoga pitanja, a između ostalog i na pitanje o filmu koji joj je obilježio početak tridesetih i kako joj je teško bilo
Budući punac Baby Lasagne za 24sata:  'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'
SNIMAO S NJIMA I SPOT

Budući punac Baby Lasagne za 24sata: 'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'

Njegov budući punac Josip Pino Ružić, koji u Istri već tridesetak godina ima tvrtku za montažu, snimanje i promotivne filmove, sa suprugom i kćerkom dat će podršku Baby Lasagni