Obavijesti

Show

Komentari 11

Tata Kostelić prvi put pokazao blizanke: Sve raznježio plesom

Tata Kostelić prvi put pokazao blizanke: Sve raznježio plesom
6

Elin je objavila video na Instagramu na kojem Ivica drži kćeri u naručju i pleše. U pozadini svira pjesma 'Moves Like Jagger' Maroona 5 i Christine Aguilere. Obitelj Kostelić trenutačno je na ljetovanju na Mljetu

VIDEO

Elin Kostelić (35), supruga bivšeg hrvatskog skijaša Ivice Kostelića (40), u ožujku ove godine rodila je blizanke. Sve dosad par nije objavio fotografije djevojčica, ali sad su ih prvi put pokazali pratiteljima.

POGLEDAJTE VIDEO: Elin je nakon poroda morala izaći iz bolnice zbog potresa

Pokretanje videa...

01:06

Elin je objavila video na Instagramu na kojem Ivica drži kćeri u naručju i pleše. U pozadini svira pjesma 'Moves Like Jagger' Maroona 5 i Christine Aguilere. Obitelj Kostelić trenutačno je na ljetovanju na Mljetu te uživaju s djecom. Čini se kako obožavaju šetnje prirodom. 

Elin se ubrzo nakon poroda 'bacila' na vježbanje pa je u svibnju objavila fotografiju iz šume.

- Prvo mamino trčanje nakon poroda je palo. Nekih tri kilometra, ali u najboljem društvu. Mali je čudo - napisala je Elin. S njom je trčao sin Ivan (5). 

Mnogi njezini pratitelji su se čudili kako je već puna energije i trči. 

- Haha, čuj. S četvero djece doma po cijele dane mislim da si presretan kad dobiješ priliku otići malo van i biti u miru na kratko - odgovorila im je Elin. 

Prije nego su se vjenčali 2014. godine Ivica i supruga priželjkivali su veliku obitelj. Par osim blizanki i sina Ivana, imaju i dječaka Leona (3).

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu