Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
109 komentara

Tata opleo po Mariju: Ti si sada faca, a sve poslove si napustio

Mario je u showu 'Život na vagi' govorio da su mu supruga i djeca jedino svjetlo u životu. Petnaest godina radio je kao dobrovoljni vatrogasac i tvrdi da mu je jedini san postati profesionalni vatrogasac...

Foto: PIXSELL/kolaž
109 komentara

Bivši natjecatelji showa 'Život na vagi' Nina Martina Korbar (25) i Mario Mandić (26) nisu se odvajali prošlog vikenda jedan od drugoga na otvorenju salona Lucije Šarić (24) u Zagrebu. Čini se kako se to nije svidjelo Marijevim roditeljima. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Nakon što su fotografije Nine Martine i Maria došle do društvenih mreža, Marijev tata Petar Mandić dobro ga je 'oprao' u komentarima.

Bravo sine, zato si jučer 'žicao' brata da ti čuva djecu, a mene 50 kuna za gorivo i 20 kuna za kavu - napisao je njegov otac u komentarima na Facebooku. Sada su 'procurile' i nove poruke u kojima piše i kako je Mario 'sve poslove napustio' te misli da je 'sada faca'.

Foto: Privatni albumI

Podsjetimo, Nina Martina i Mario upoznali su se u showu 'Život na vagi'.

- Moj višak kilograma me koči u mnogočemu, ne mogu se opustiti, a svi, pa i ja, šale se na račun moje debljine - govorio je Mario u showu te tada govorio da su mu supruga i djeca jedino svjetlo u životu. Petnaest godina radio je kao dobrovoljni vatrogasac i pričao kako mu je jedini san postati profesionalni vatrogasac.

Foto: Tomislav Miletic/Pixsell

Nakon što se počelo šuškati o Marijevoj aferi s kolegicom iz showa, njegova majka bila je zgrožena.

- Što se tiče njih dvoje, Nine i Marija, oni su zajedno - rekla nam je prije mjesec dana kada je Marijeva supruga Kristina izgubila strpljenje za njihov blizak odnos.

Foto: Instagram

- Gospodični Nini Martini Korbar želim ugodno nedjeljno popodne s mojim mužem - napisala je Kristina prije mjesec dana, a kasnije je rekla da je to izrečeno u ljutnji.

Foto: Privatni album/Instagram

Kristina je na svom Facebooku profilu objavila i Severinine stihove 'imaš pravo, možda je problem u meni što i ove noći ideš drugoj ženi.. što me lažeš, varaš, a ludo si voljen, imaš pravo dragi, u meni je problem'.

Marijevi roditelji više ne žele komentirati sinove odluke.

venus OTVORENJE SALONA Nina Martina i Mario zajedno uživali na zabavi Lucije Šarić...

- Nemojte mi zamjerit, ali ne želim o njima ništa raspravljati - poručila nam je Marijeva majka, Željka Mandić. Kada se saznalo za njihov flert koji traje još od završetka showa, majka bila je zgrožena njihovim odnosom.

Foto: Privatni album/Instagram

ŠOK U KRALJEVSKOJ OBITELJI: Meghan Markle priznala zašto bježi iz palače, ne može više ovako 

Naši partneri pišu
Message