Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
35 komentara

Tatjana Dragović niti ne zna na kojoj joj je adresi prebivalište...

Nemam prijavljeno mjesto boravka u Foči. Imam u Zagrebu, u Dalmatinskoj, uporna je bila Dragović, istodobno demantirajući službene dokumente

Foto: Privatni album
35 komentara

Adresa u Foči je, po novom, prebivalište Tatjane Dragović (40), bivše manekenke i bivše supruge proslavljenog teniskog asa Gorana Ivaniševića (47). 

Grgur Žučko/Pixsell | Autor: Grgur Žučko/Pixsell Foto: Grgur Žučko/Pixsell

U više dokumenata vidljiva je nova adresa Dragović. I na listi 'domoljuba' Porezne uprave je Tatjani, redni broj 35.615, kao mjesto prebivališta/boravišta navedena Foča. Život piše romane, a u ovom slučaju može se reći i komedije. Tako je Tanja, ni ne okrenuvši se (kako vrijeme brzo leti), od Njujorčanke postala ponosna Fočanka. Samo to, kao, ne zna.

- Nemam prijavljeno mjesto boravka u Foči. Imam u Zagrebu, u Dalmatinskoj - uporna je bila Dragović, istodobno demantirajući službene dokumente. 

Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL

Ne bi to bilo ništa čudno jer, kažu neki, podrijetlom je iz toga grada u Bosni i Hercegovini, entiteta u Republici Srpskoj. Smješten je u jugoistčnom dijelu BiH, na granici prema Srbiji i Crnoj Gori. Foča danas, uključujući i Tatjanu Dragović, broji nešto više od 40.000 stanovnika. Idealno za miran obiteljski život. I nije to sve. Foča je općina s najvišim vrhom u BiH, planina Maglić ima 2386 metara. 
Ondje je i jedina prašuma u susjednoj državi te najveća u Europi, Perućica, koja se nalazi u sklopu Nacionalnog parka Sutjeska. Da ne spominjemo da je prostor naseljen još u neolitiku, a najstariji spomen Foče seže u daleku 1368. godinu. I nije Tatjana jedina slavna osobe tog grada. Od tamo podrijetlo vuče i jedan od najboljih hrvatskih, samim time i svjetskih vaterpolista Veselin Đuho. Proslavio se u dubrovačkom Jugu i reprezentaciji bivše države. Tu su i Enes Čengić, književnik, publicist i novinar, Drago Ikić, hrvatski akademik i imunolog, Ermin Podrug, izumitelj 3D printera...

Slavko Midžor/PIXSELL | Autor: Slavko Midžor/PIXSELL Foto: Slavko Midžor/PIXSELL

I nije to jedina prednost pitoresknog kraja, jedna od važnijih značajki je i položaj. Davnih dana za kraj je bio jako važan, oni su ga zvali Dubrovački drum. To je put koji je povezivao Dubrovnik, koji je vrlo blizu s Fočom i ostalim gradovima u BiH. Blizina Dubrovnika važna je za Dragović jer iz tog je grada njezin partner Vlaho Arbulić (27). S bivšim manekenom, kojeg podržava u izgradnji glazbene karijere, ima trogodišnju kćer Luce. Vlaho s njom voli šetati zagrebačkom špicom i neki su ga proglasili najseksi mladim tatom u centru, no mnogi se ne bi baš složili. 

Grgo Jelavić/Pixsell | Autor: Grgo Jelavić/Pixsell Foto: Grgo Jelavić/Pixsell

- Tanja i ja smo jako puno stvari naučili dijalogom riješiti, prevladati i usuglasiti - rekao je Vlaho nedavno u razgovoru za Exkluziv. Dodao je i kako par razmišlja o preseljenju u Ameriku pa su sad u velikoj dvojbi, Foča ili Amerika. Mladoga Vlahu upoznala je Tanja nakon rastave od Gorana Ivaniševića. 

Instagram | Autor: schreenshot 433 Instagram Foto: schreenshot 433 Instagram

- Mi smo bili zajedno od njezine 18. godine. Ostali smo najbolji prijatelji i tako će uvijek biti - rekao je Goran nekoliko godina nakon rastave. Vjenčali su se 2009. u Kaliforniji, a rastali se četiri godine kasnije u Zagrebu. Imaju kćer Amber Mariju (15) i sina Emanuela (11). Danas je Ivanišević u braku s Nives Čanović i imaju tromjesečnog sina Olivera.

Naši partneri pišu
Message