Show

Komentari 147

Tatjana Jurić se zarazila i javila iz izolacije: Cijepila sam se, ali korona me svejedno 'sastavila'

Tatjana Jurić se zarazila i javila iz izolacije: Cijepila sam se, ali korona me svejedno 'sastavila'

'Kad dođete u doticaj s virusom, a doći ćete jer to je 'epidemija' po svojoj definiciji, lakše ćete je prebroditi ako u sebi već imate neka antitijela. A ta antitijela, osigurava vam cjepivo. Ne trebaš biti stručnjak pa da to shvatiš', napisala je Tatjana

Samoizolacija. Osmi dan. Pozitivna. Oduvijek sam znala da me ta riječ najbolje opisuje, napisala je voditeljica Tatjana Jurić (39) u dužoj objavi na svom Instagram profilu gdje je detaljno opisala simptome s kojima se bori, te je i otkrila od koga ju je dobila.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Ima u koroni ta jedna noć kad pod temperaturom ležiš u krevetu, Jackica (pas) ti hrče na guzici, a tebe noge toliko trgaju da si misliš - pa dobro, neću valjda baš noćas, tako sama sa sobom, otegnut’ od kakvog ugruška koji mi neće dati ni da reagiram pokušavajući svojima poslati poruku: zovite hitnu. A ja sam cijepljena dvaput i prilično staložena, potvrdit’ će oni koji me znaju. Pa eto, od ovih skoro 5 tisuća oboljelih ovih dana, i ja sam jedna -  napisala je Tatjana pa otkrila kako se zarazila.

- Koronu su mi iz škole donijele nećakinje i iako žive izvan HR, sve to ide u prilog sljedećem - ako je mene relativno ozbiljno sastavilo, a prethodno sam cijepljena, ne želim znati kako bi bilo da je drukčije. Kad dođete u doticaj s virusom, a doći ćete jer to je 'epidemija' po svojoj definiciji, lakše ćete je prebroditi ako u sebi već imate neka antitijela. A ta antitijela, osigurava vam cjepivo. Samo to. Ne trebaš biti stručnjak pa da to shvatiš - napisala je Tatjana.

- Nas dvije i ovaj tjedan odmaramo; odoh čitat’ o uzgoju avokada u Dalmaciji… Čovjek, naime, puno dozna kad ima viška vremena i pristup internetu. Tako sam i ja neki dan pogledala sjajan dokumentarac o industriji avokada i meksičkim kartelima, pa zaključila da bi trebalo na ćaćinoj zemlji u Dalmaciji posadit’ avokado. Kartela nema, klima je pogodna. U dokonosti, svakakvi ti pametni zaključci padaju napamet. Hoće li to biti uzgoj avokada u Dalmaciji ili izbjegavanje cijepljena tijekom svjetski proglašene epidemije, nekima je, čini se, sve-to-isto - nastavila je svoju objavu.

- Nakon ovog iskustva, u dvije sam stvari uvjerena. Dobro je biti cijepljen. Za svaki slučaj. I dobro se držati podalje meksičkih kartela. Za svaki slučaj. A vi kako hoćete - zaključila je voditeljica, a brojni pratitelji uputili su joj poruke podrške u komentarima.

POGLEDAJTE VIDEO: JURAJ ŠEBALJ U SERIJALU MOJ PUT

Najčitaniji članci