Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
4 komentara

Taylor Swift: 'U mojoj glazbi su pjesme s političkim porukama'

Vjerujem da je sustavni rasizam koji još uvijek vidimo u zemlji prema ljudima zastrašujuć, mučan i rasprostranjen. Ne mogu glasovati za nekog tko nije voljan boriti se za dostojanstvo svih, poručuje pjevačica Taylor Swift

The Metropolitan Museum of Art Costume Institute Benefit Gala - New York
Foto: Dennis Van Tine/Press Association/PIXSELL
4 komentara

Američka pjevačica Taylor Swift (29) ponovno će umiješati politiku u glazbu, ovaj put pozivajući mlade na glasovanje. Ohrabrila je već na tisuće obožavatelja da iskoriste pravo glasa na američkim izborima sredinom 2018., a čini se kako ne namjerava stati u pokušajima da educira ljude o važnosti njihovog glasa. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pjevačica će svakog časa objaviti novi album i tvrdi kako će u njemu biti neke pjesme s političkim tonovima. U razgovoru za RTL iznijela je motive koje krije iza dugoočekivanog albuma, prenosi Metro.co.uk.

Forbes' Highest-Paid Women in Music list | Autor: Dominic Lipinski/Press Association/REUTERS/PIXSELL Foto: Dominic Lipinski/Press Association/REUTERS/PIXSELL

- Definitivno u mojoj novoj glazbi postoje politički tonovi - rekla je Taylor.

Pjevačica želi da svi iskoriste svoje prilike i otvoreno razgovaraju o politici i stanju u zemlji.

- Ne namjeravam prestati poticati mlade da glasuju, a pokušavam ih nagovoriti da razgovaraju o tome što se događa u našoj zemlji - kaže Swift i ističe kako je to jedna od najvažnijih stvari koje može napraviti.

2017 in music | Autor: Isabel Infantes/Press Association/PIXSELL Foto: Isabel Infantes/Press Association/PIXSELL

Taylor je u listopadu prošle godine podijelila svoja stajališta i poglede na svijet sa svima, ušutkujući time i glasine da je republikanka pa je poručila kako će glasati za demokratskog kandidata. 

ZAPJEVALA ZA MLADENCE Taylor Swift pomogla prijatelju pri prosidbi, a partner rekao da

Pratiteljima na Instagramu, njih 118 milijuna, Swift je poručila da će se uvijek boriti za ljudska prava. 

- Uvijek sam i uvijek ću glasati na temelju toga koji kandidat se bori i štiti ljudska prava za koja vjerujem da svi zaslužujemo. Vjerujem u borbu za LGBT prava i smatram da je svaki oblik diskriminacije na temelju seksualne orijentacije igli roda pogrešan - objašnjava svoja uvjerenja pjevačica.

Singer Taylor Swift performs during her reputation stadium Tour at Wembley Stadium in London | Autor: Simon Dawson/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL Foto: Simon Dawson/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL

Taylor vjeruje da još uvijek živi u zemlji preplavljenoj rasizmom kojeg smatra užasavajućim.

- Vjerujem da je sustavni rasizam, koji još uvijek postoji u zemlji prema ljudima, zastrašujuć, mučan i rasprostranjen. Ne mogu dati glas nekom tko nije voljan boriti se za dostojanstvo svih Amerikanaca, bez obzira na boju kože, spol ili ljubavni odabir - zaključuje Swift. 

Osvojila je nagradu na American Music Awards i odlučila to iskoristiti kao platformu za poticanje ljudi na glasovanje.

PROCURILE GOLIŠAVE FOTKE PJEVAČICE: 'Dobivam odvratne komentare, ovo je previše'

Naši partneri pišu
Message