Obavijesti

Show

Komentari 111

Tek što je pokazala novu kuću, Valentina Tijan se žali: 'Crkva nam zvoni, to su mi prešutjeli'

Tek što je pokazala novu kuću, Valentina Tijan se žali: 'Crkva nam zvoni, to su mi prešutjeli'
11

Valentina je već prije najavila kako ima plan preurediti kuću u kojoj živi s Vatroslavom. Uskoro im stiže drugo dijete pa želi da bebi bude što ugodnije. Preuređenjem se pohvalila na Instagramu

VIDEO

Valentina (26) i Vatroslav Tijan (41) upoznali su se 2018. u devetoj sezoni showa 'Ljubav je na selu'. Zaljubili su se i vjenčali. Krajem srpnja su proslavili prvu godišnjicu braka. Imaju djevojčicu Viktoriju (1), a uskoro će dobiti drugo dijete. 

POGLEDAJTE VIDEO: Pokradeni Valentina i Vatroslav

Pokretanje videa...

01:52

Zajedno žive u mjestu nedaleko od Zadra, a Valentina slobodno vrijeme koje ima troši na uređivanje kuće u kojoj žive. S obzirom da im uskoro stiže prinova, preuredila je prostorije kako bi imali što više mjesta. Kuća im je uređena u modernom tonu, a preuređenjem se Valentina standardno pohvalila na Instagramu.

U dnevnom boravku njezinim se pratiteljima najviše svidio kameni zid. U komentarima ispod fotografije Tijan je otkrila kako je stavila njihovu komodu i televiziju te kako im je sada puno ljepše i ugodnije. 

Uz komode i televizor stavila je maleni stolić i mekani tepih.

S obzirom da joj se 'novi' dnevni boravak jako svidio, sa svojom obitelji počastila se s pizzom koju su jeli upravo u ugodnom ambijentu dnevnog boravka.

- Prva večera u novoj kući - napisala je Valentina.

No mjesto za svakodnevni ručak i večeru ipak nije u dnevnom boravku. Zbog toga je Valentina sredila i kuhinju. Kao i u dnevnom, na zidu je kamen te je iskombinirala bijeli namještaj. Naravno, nije izostavila niti cvijeće. Inače su joj među glavnim dekorativnim predmetima buketi i pampas trava. 

Pohvalila se Tijan i sa spavaćom sobom. Napisala je kako ima novu posteljinu, a jedan kutak sobe ostavila je prazan. Tamo će biti mjesto za bebu, koje će još dodatno urediti.

Uz to, ispred ulaza su stavili popularni personalizirani tepih sa svojim prezimenom.

No, nije sve tako sjajno kako je Valentina prikazala. Iako je oduševljena uređenjem svojeg doma, ipak joj jedna sitnica smeta. Oglasila se na Instagramu i napisala kako je živcira zvono crkve.

- Šećer na kraju. Taman kad uspijem zaspati, eto zvona od crkve. Zvone na sav glas, čuju se do Ražanca. Što  mi nitko nije rekao da je crkva pokraj kuće i da će me buditi u jutro u šest sati? Od sad ću pri traženju stanu najprije pitati je li ima crkve u blizini. 

Iako je uredila sve po svojem guštu, crkvena zvona ne može izbjeći niti maknuti. Inače, osim što pokazuje kako uređuje kuću, Valentina često objavljuje i fotografije hrane. Nerijetko pravi slastice poput krafni, kolača, torti, ali i domaće pizze.

Vatroslav u Ražancu ima nekoliko apartmana, nedaleko od plaže, koje iznajmljuje turistima. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 111
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...