Obavijesti

Show

Komentari 14

Televizijski voditelj ide na Doru: 'Glazba je moja prva ljubav, a novinarstvo joj puše za petama'

Televizijski voditelj ide na Doru: 'Glazba je moja prva ljubav, a novinarstvo joj puše za petama'
5

Glazba u mom životu nije samo u vidu pjevanja nego i skladanja i pisanja. Iako većinom pišem na engleskom, pjesme koje sam pisao na hrvatskom u struci su nagrađivane kao najbolje na festivalima, kaže ToMa

VIDEO

Tomislav Marić (22), pod umjetničkim imenom poznat i kao ToMa, u subotu 13. veljače natjecat će se na izboru hrvatske pjesme i predstavnika za Euroviziju s pjesmom 'Ocean of Love'. Tomislav je debitant na Dori, a kada ne pjeva, vodi vijesti na Z1 televiziji. Tomislavu posao u novinarstvu pruža sigurnost jer smatra da je teško biti glazbenik u trenutačnom vremenu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Glazba je uvijek bila moja prva ljubav i ostat će, ali novinarska karijera joj puše za petama. Ne isključujem mogućnost niti da ću se ostvariti samo kao glazbenik niti samo kao novinar, to će ipak pokazati budućnost - rekao je ranije Tomislav za 24sata.

Doru i Euroviziju prati od djetinjstva i uvijek je u njemu rasla želja da će i on jednom nastupati tamo. Odluka o prijavi na Doru bila je isključivo njegova, no kaže kako nije bila jednostavna niti ishitrena. Na natječaj se Tomislav prijavio zadnji dan, dva sata prije isteka natječaja.

- Pjesmu smo napisali samo nekoliko dana prije, isključivo iz razloga jer je u meni tinjala ta misao o meni kao relativno nepoznatom glazbeniku koji 'nema što raditi na Dori'. No, odlučio sam Doru iskoristiti da izbrišem taj epitet 'nepoznati' te okušam svoju sreću na opatijskoj pozornici - ispričao je. 

Iako mu je ovo prvi put da nastupa na Dori, iza sebe ima brojne nastupe kojima se ponosi.

- Najviše se ponosim nastupom pred 60.000 ljudi u Sarajevu na Koševu, nastupu u Ciboni i KD Vatroslava Lisinskog. No, glazba u mom životu nije samo u vidu pjevanja nego i skladanja i pisanja. Iako većinom pišem na engleskom, pjesme koje sam pisao na hrvatskom u struci su nagrađivane kao najbolje na festivalima - ponosan je Tomislav. 

Kaže da mu nije teško uskladiti život glazbenika, televizijskog voditelja i novinara. 

- Možda mi najteže pada promjena prezentacije iz ozbiljnog TV voditelja koji gledateljima upravo objavljuje da je izabran novi predsjednik države u onog glazbenika koji se obraća publici željnoj zabave. Uskladiti obaveze uspijevam jedino jer sam zaista okružen super kolegama koji poštuju moju glazbenu priču - objasnio je.  

POGLEDAJTE VIDEO: 24 pitanja s Ninom Kraljić

Pokretanje videa...

Nina Kraljić u 24 pitanja! 13:32
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...
NAŠALILA SE

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...

Ella Dvornik i Charles Pearce bili su u utorak na sudu u Puli, a oboje su se na svojim društvenim mrežama osvrnuli na ročište

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama
Marko iz 'Braka' o svom bolnom životnom iskustvu: 'Izgubio sam sve, a onda sam se izdigao...'
PROMIJENILO MU ŽIVOT

Marko iz 'Braka' o svom bolnom životnom iskustvu: 'Izgubio sam sve, a onda sam se izdigao...'

U showu 'Brak na prvu' parovi su morali jedno drugome otkriti trenutak iz života koji ih je obilježio. Marko je priznao kako je imao brojne poroke, a Mura da ju jedna bivša veza u potpunosti promijenila