Show

Komentari 0

Televizijsku zvijezdu pronašli mrtvu u svom domu u Madridu

Televizijsku zvijezdu pronašli mrtvu u svom domu u Madridu

Osvojila je prestižnu Goya nagradu 1994. godine za najbolju glumicu u filmu 'Kika' u kojem je glumila mladu šminkericu koja započinje vezu s posinkom šaljivog američkog pisca. Inače, ta je nagrada najveće filmsko priznanje u Španjolskoj

Španjolska glumica Veronica Forque (66) još poznatija po ulozi 'Kike' u mračnoj komediji redatelja Pedra Almodovara (72), pronađena je mrtva u svom domu u Madridu, priopćila je policija.

Kći Maria nakon ove tužne vijesti potražila je utjehu kod prijatelja koji je niti u jednom trenutku nisu puštali iz vida.

Podsjetimo, Veronica je osvojila prestižnu Goya nagradu 1994. godine za najbolju glumicu u filmu 'Kika' u kojem je glumila mladu šminkericu koja započinje vezu s posinkom šaljivog američkog pisca. Inače, ta je nagrada najveće filmsko priznanje u Španjolskoj.

Forque se također pojavila Almodovarovom filmu iz 1984. godine 'Čime sam to zaslužio' te Matadoru iz 1986. godine. Španjolski glumac Antonio Banderas (61), koji se uz nju pojavio u filmu, izrazio je sućut na društvenoj mreži.

- Zbogom Veronica Forque. Radio sam s njom prije nekoliko godina i sjećam se jedne slatke, duhovite žene, ali i vrlo dobre radnice - napisao je.

Najčitaniji članci