Obavijesti

Show

Komentari 13

Tereza Kesovija je odlučila: Radim svoj posljednji album

Tereza Kesovija je  odlučila: Radim svoj posljednji album
3

Nakon 54 godina karijere Tereza Kesovija više neće snimati nove pjesme, a veseli se odlasku u mirovinu. U Dubrovniku je snimila spot za novu pjesmu 'Ostavi me tu'

VIDEO

'Ostavi me tu' nova je pjesma Tereze Kesovije (76) kojom naša diva najavljuje posljednji album. Pjevačica je u Dubrovniku snimila spot.

- Cijeli uradak će biti lijep slijed dubrovačkih slika, slika mojega grada spram kojeg osjećam neizmjerno veliku ljubav. Snimiti spot bilo je teško, vrućina je bila grozna i ustajali smo jako rano, čak i u tri ujutro, ali zadovoljna sam - kaže Tereza.

Pjevačici je ovo 51. album u karijeri. Na pozornicu je prvi put stala prije 54 godine i od tada nije prestala pjevati. Nastupala je posvuda po svijetu, no najveći ugled stekla je u Francuskoj. Vrhunac je bio njezin solistički koncert u pariškoj Olympiji 1988. I 19 godina poslije pjevala je u istoj dvorani. U Beirutu joj je asistent ponudio da zamijeni glumicu Ann Margaret, koja nije uspijevala skočiti u bazen. Tereza mu je rekla da neće mijenjati tamo neku gusku u Hollywoodu i tako si je, šalila se poslije, upropastila glumačku karijeru. Njezin put do vrha pratila su velika razočaranja i teške bolesti. Zbog karcinoma su joj 2008. odstranili bubreg i potom dva tumora u uhu. Lani je imala tešku upalu bubrega i sepsu.

Josip Radeljak svojedobno joj je, rekla je, spasio život nakon automobilske nesreće.

- Što te ne ubije, učini te jačim - govori Tereza. Pjevačica danas nastupa s Radojkom Šverko (66) i Gabi Novak (78) kao trio Dive. Trenutačno završava i svoj posljednji album.

S Mirom Ungarom (77) bila je u braku 11 godina i ima sina Alana, a s Ronaldom Lopatnyjem (71) šesnaest. U dobrim je odnosima sa Sarom Ungar (35), koja sa suprugom Mirom dolazi na Terezine koncerte. Sara često govori da Terezu cijeni i kao ženu i kao pjevačicu. Posjetili su je i dok je ležala u bolnici, a nerijetko ih se zajedno može vidjeti i na večerama.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Netflixova zvijezda preselila je u Hrvatsku: 'Bila je to poruka iz svemira, hrana je puno bolja...'
OČARANA LJUDIMA I PRIRODOM

Netflixova zvijezda preselila je u Hrvatsku: 'Bila je to poruka iz svemira, hrana je puno bolja...'

Julie Theis ima preko pola milijuna pratitelja, a donijela je odluku da napusti Ameriku i preseli se u Hrvatsku, točnije u Dubrovnik. 'Kad sam išla guglati, bila sam zapanjena ljepotom grada', rekla nam je

Filip iz 'Braka na prvu' pozirao s prijateljima, a detalj je zbunio fanove: 'A gdje ti je prsten?'
NIJE IM JASNO

Filip iz 'Braka na prvu' pozirao s prijateljima, a detalj je zbunio fanove: 'A gdje ti je prsten?'

Filip Belić podijelio je fotografiju koja je privukla veliku pozornost fanova
Baš kao u 'Sirovim strastima': Stankica iz 'Savršenog' snimila poznate kadrove kultnog filma
'IZAZOVNO I PRKOSNO'

Baš kao u 'Sirovim strastima': Stankica iz 'Savršenog' snimila poznate kadrove kultnog filma

Dizajnerica iz Banja luke pohvalila se videom na društvenim mrežama u kojem sjedi na stolcu i zavodljivo prebacuje nogu preko noge