Obavijesti

Show

Komentari 13

Terorist u 80. godini: Kabiljo: Idem i ja. Lisinski: Ne, ti ne!

Terorist u 80. godini: Kabiljo: Idem i ja.  Lisinski: Ne, ti ne!
3

Skladatelj ‘Jalte, Jalte’ šokiran je jer su mu zabranili da u kožnoj jakni uđe u dvoranu. Kućni red vrijedi od 1973. godine. Urgirao je pomoćnik ministrice kulture.

VIDEO

Nikako nemojte nositi kožni kaputić u koncertnu dvoranu Vatroslav Lisinski. Natjerat će vas da ga skinete jer bi mogli posumnjati da ste terorist, ljutit je Alfi Kabiljo (79).

Skladatelj je preksinoć išao na koncert ansambla Cantus. U garderobi je ostavio kaput. Na ulazu u dvoranu biljeter mu je rekao da mora u garderobi ostaviti i kožnu jaknu jer je takvo kućno pravilo.

- Pokušao sam mu objasniti da sam već ostavio kaput, ali on je bio uporan i nije mi dao da uđem. Predstavio sam se i rekao da tako odjeven odlazim u sve koncertne dvorane u svijetu, a on se postavio na mene. Malo sam se i prepao, a kolege su mi objasnile da je sve to zbog terorizma. Pa ja sam očito glazbeni terorist čije pjesme publika voli - kaže skladatelj.

Kabiljo se vratio do garderobe i biljeteru je pokazao kaput koji je tamo odložio. U dvoranu je ipak ušao u jakni uz urgiranje pomoćnika ministrice kulture Berislava Šipuša. U pauzi se potužio ravnatelju KD-a Lisinski Draženu Siriščeviću. Kabiljo kaže da se u Metropolitan bez problema ulazi u trapericama i tenisicama. Kožnatu jaknu kupio je lani u Beču i platio je 300 eura.

- Od otvorenja dvorane 1973. godine vrijedi kućni red koji propisuje odjevne norme. Ni Severinu nisu smjeli pustiti u bundi. Kabiljo je inzistirao da uđe u kaputu. Pomoćnik ministrice nije naš zaposlenik, pa nije ni mogao urgirati da Kabiljo uđe u jakni - kaže Siriščević.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'
IVA ĆAVAROVIĆ

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'

Iva i Bonislav Ćavarović vjenčali su se prije gotovo godinu dana, a sada smo sa simpatičnom vozačicom razgovarali o njihovim planovima za budućnost...

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'
ENERGIČNA IZVEDBA

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'

Danas 15 predstavnika na Eurosongu ima probu za polufinale. Među njima je i Baby Lasagna koji je ovoga puta promijenio jedan detalj, a njegovi fanovi mu sugeriraju da takav izađe na pozornicu u polufinalu
Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'
RASPRAVA DRUGIH KANDIDATA

Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'

Karmen nije javno priznala da joj se sviđa Lovre, no Lovru je stavila na prvo mjesto po fizičkoj privlačnosti