Obavijesti

Show

Komentari 2

Teroristički napad na koncertu Ariane: Svaki dan mislim na to

Teroristički napad na koncertu Ariane: Svaki dan mislim na to
6

Napad je se dogodio 22. svibnja 2017. u 22.30 sati navečer na svjetskoj turneji pjevačice pod nazivom 'Dangerous Woman Tour'. Na koncertu je bilo više od 14.000 posjetitelja

VIDEO

Prošlo je točno tri godine od terorističkog napada u Manchester Areni tijekom koncerta američke pjevačica Ariane Grande (26). Libanonski napadač samoubojica Salman Ramadan Abedi raznio se na izlazu iz Arene nakon što je završio koncert. Preminuo je on i još 22 ljudi, a ranjeno je njih 119. Ariana je zbog tog događaja, kako je sama rekla, dobila PTSP. 

Manchester Arena incident

- Želim odvojiti trenutak kako bi se poslala ljubav svima koji su tužni i utučeni zbog obljetnice koja nam dolazi. Ne prođe dan da ova tragedija ne utječe na mene i sve nas. Mislit ću na sve poginule cijeli tjedan i vikend - napisala je Ariana te rekla da će se pomoliti za sve preminule.

Review of the Year 2017

Napad je se dogodio u 22.30 sati navečer na svjetskoj turneji pjevačice pod nazivom 'Dangerous Woman Tour'. Na koncertu je bilo više od 14.000 posjetitelja. 

Policija je istaknula kako se tada dogodio najsmrtonosniji napad u Ujedinjenom Kraljevstvu nakon bombaških napada koji su se dogodili u Londonu 2005. godine. 

Manchester Arena incident

Napadač je četiri sata prije početka koncerta na Twitteru objavio kako će izvesti napad te rekao kako je to osveta za sve napade na djecu u Mosulu i Raki. No, na to nitko nije reagirao. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin