Obavijesti

Show

Komentari 14

Tessa se napila, izgubila kontrolu i počela ridati

Tessa se napila, izgubila kontrolu i počela ridati
4

Kad san ulazija, rekli su mi da će tu bit dva ped.... Odmah san s vrata skonta Hrvoja, ali do dan danas nisam skonta tko je drugi, priznaje Arsen

VIDEO

Tužna zbog izlaska prijateljice i bivše sustanarke Mirele, Tessa je 'utjehu' pronašla u alkoholu. Plesala je, skakala i vrištala.
- Eto tata, uvijek si me htio napiti. Sad sam pijana - derala se Tessa iz 'petnih žila'. Nedugo nakon toga, promijenila je 'ploču'. Počela je histerično plakati govoreći kako je smeta što je cijela Hrvatska sada vidi ovakvu. Maja- Paola ju je tješila i pokušala objasniti da se tako zbog Mirele ne smije ponašati.
Rekla je kako je i njoj teško, ali to nije razlog da se rasplače. Nakon što se malo smirila, Tessa je počela pričati o Vedranu..
- Muči me odnos s njim. Uz njega sam se jako vezala. Ipak, on mi je samo prijatelj. Ne želim da ostali misle kako ja želim nešto više s njim - otkrila je Tessa. U isto vrijeme zabavljali su se i stanari tajne kuće. Stigla im je nova stanarka Mateja.
- Znate kaj, Goran i Ivana nekaj mute - tračala je Mirela. Stipi se to nije svidjelo, zašutio je i izbjegao svađu.
Vita se nakon nekoliko čašica 'razvezala' .
- Čuj stara, ako ti imaš išta protiv mene ajmo to riješiti. Neću se ja sad tebi tu uvlačiti u guzicu, ali imam dojam da si ti mene u velikoj kući stavila na fuck off - rekla je Vita Mireli. Ona joj je odmah uzvratila rekavši da to nije istina.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin