Obavijesti

Show

Komentari 1

The Bad Week nam otkriva: Mi smo samouki glazbenici iz Srbije

The Bad Week nam otkriva: Mi smo samouki glazbenici iz Srbije
5

Sva trojica nosimo ljubav prema glazbi od malih nogu, a dobili smo je od roditelja i drugih zaljubljenika u glazbu i tu ljubav njegujemo i razvijamo, rekli su nam talentirani glazbenici

VIDEO

U sedmoj audicijskoj epizodi 'Supertalenta' iskorišten je posljednji zlatni gumb devete sezone, a u polufinale su se zahvaljujući Martini Tomčić plasirali ulični svirači Strahinja (23), Gile (31) i Danijel (28) iz Srbije.

The Bad Week oduševio je žiri, ali i publiku: 'Oni su pobjednici ove sezone! Tako su posebni...'
The Bad Week oduševio je žiri, ali i publiku: 'Oni su pobjednici ove sezone! Tako su posebni...'

Talentirani glazbenici čine bend The Bad Week, a mladići su nam ispričali kako je započelo njihovo glazbeno putovanje.

- Sva trojica nosimo ljubav prema glazbi od malih nogu, a dobili smo je od roditelja i drugih zaljubljenika u glazbu i tu ljubav njegujemo i razvijamo. Danijel je počeo svirati s bratom još kao dijete, Gile je počeo svirati sa 16 godina, a ja sam počeo svirati uz oca još kao mali, a danas i dalje sviram na istoj gitari - ispričao nam je Strahinja te otkrio kako je gitara stara čak 45 godina, a želi to očuvati kao tradiciju koja se nastavlja s oca na sina i nada se da će tu ljubav prema glazbi i gitari prenijeti na svog sina.

Kad je počela pandemija korona virusa, 2020. godine on i Gile svirali su svaki na jednoj strani ulice, a onda su shvatili da bi bilo bolje da počnu svirati zajedno jer ovako samo odvlače pažnju jedan s drugog. Nekoliko dana kasnije iz istog im se razloga pridružio i Danijel. Ispričali su nam kako su smislili naziv za bend.

- Naziv benda je prvo trebao biti 7 sati, jer smo se svaku večer u 19 sati okupljali da zajedno sviramo, pa je zatim ideja bila da se zovemo Bad English, iz čega je nastao The Bad Week. Naziv može svašta značiti, a na publici ostaje kako će ga tumačiti - rekli su.

Otkrili su nam i da su u Srbiji svirali svugdje, ali da se sad polako počinju širi i po cijeloj regiji, a na pitanje koliko su do sada zaradili na ulici rekli su nam:

- Ulica nam pruža dovoljno da od toga možemo voditi jedan lijepi, skroman život i na tome smo jako zahvalni. U posljednje vrijeme više sviramo po lokalima i festivalima, ali na ulicu se uvijek vraćamo zbog novih ideja i iskustava.

Najveća podrška na njihovu glazbenom putu su im njihove obitelji i prijatelji, a na 'Supertalent' su se prijavili jer su htjeli iskusiti čari velike pozornice.

Za kraj su nam otkrili da zlatni gumb nisu očekivali.

- Nismo imali nikakvu namjeru. Upalili smo auto, pustili dobru glazbu i krenuli. Nismo proučavali žiri. Hvala Martini što je prepoznala naš trud. Usrećila nas je - zaključili su.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 1

VIDEO

Konstrakta za 24sata: 'I bolje da je Baby Lasagna bio drugi...'
USKORO NASTUPA U ZAGREBU

Konstrakta za 24sata: 'I bolje da je Baby Lasagna bio drugi...'

Plus+ On će postati legenda, a Eurovzija je uvijek bila poligon za politiku. Marko je stvorio osjećaj zajedništva u regiji, kaže Konstrakta

Danas ljubi ragbijaša, a ovako je Pokos izgledala kao curica...
OBJAVILA FOTKU IZ ALBUMA

Danas ljubi ragbijaša, a ovako je Pokos izgledala kao curica...

Vlatka Pokos danas je posebno sretna u vezi s Većeslavom Holjevcem, a pratiteljima je pokazala kako je izgledala kad je imala samo četiri godine
Renata iz 'Braka na prvu' prije 2 godine bila u Zvezdama Granda: Poslušajte kako je zvučala!
U PRATNJI BIO I BIVŠI DEČKO

Renata iz 'Braka na prvu' prije 2 godine bila u Zvezdama Granda: Poslušajte kako je zvučala!

Renata Dojčinović, pjevačica je iz Zagreba, zapjevala je u srpskom showu pjesmu Lepe Brene i grupe Magazin. No nije uspjela impresionirati stručni žiri...