Obavijesti

Show

Komentari 99

'The Mountain' ima curu i svi se pitaju: 'Kako se vi ljubite?'

'The Mountain' ima curu i svi se pitaju: 'Kako se vi ljubite?'
5

Glumac iz serije 'Igra prijestolja' kojeg su proglasili jednim od najjačih ljudi na svijetu, visok je 206 centimetara. Njegova nova djevojka jedva mu dođe do prsa

VIDEO

Islanđanin Hafthor Julius Björnsson (29), najpoznatiji po ulozi The Mountaina (Planine) u američkoj seriji 'Igra prijestolja' upoznao je u rujnu terapeutkinju i zaljubljenicu u fitness Kelsey Henson. Ona mu je prišla u restoranu i zatražila autogram, a među njima je odmah 'zaiskrilo'. 

Kelsey na društvenim mrežama objavljuje zajedničke fotografije koje mnoge zabavljaju. Naime Henson koja je visoka 158 centimetara, 'Mountainu' visokom 206 centimetara, jedva dođe do prsa pa su je mnogi prijatelji upitali kako se ljube. 

- On se jako sagne, a ja se propnem na prste. Kada mi se ne da stajat na prstima, onda mu samo kažem da me podigne - rekla je Kelsey. 

Hafthor se godinama natjecao za titulu 'najjačeg čovjeka na svijetu'. Prije sedam godina bio je šesti, a 2012., 2013. i 2015. osvojio je treće mjesto. Na drugom mjestu je bio 2014. te 2016..

Njegova djevojka Kelsey rado provodi vrijeme u teretani, a vježba u majici na kojoj piše: 'Treniram da se borim protiv The Mountaina'. 

Iako je par u vezi tek nešto više od tri mjeseca, Islanđanin i Amerikanka već su bili na zajedničkim putovanjima. U studenom su uživali u Španjolskoj, a nedavno su posjetili Hafthorov rodni Island. 

Hafthor je sportsku karijeru započeo u košarci. Ozlijedio se pa je morao na operaciju zbog čega mu je u gležanj stavljen vijak. Iako se nije bavio košarkom gotovo godinu dana, Islanđanin nije mirovao pa mu se vijak u gležnju smrskao. Morao se podvrgnuti još jednoj operaciji, zbog čega je na kraju morao odustati od košarke u 21. godini.

Nakon toga se posvetio treniranju za 'strongmana' odnosno snagatora koji diže i vuče ekstremno teške utege i ostale predmete. 

Uloga u 'Igri prijestolja' prvi mu je glumački angažman. 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 99
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...