Obavijesti

Show

Thompson: Mati Buliću nisam gost, ja sam dio njegove obitelji

Thompson: Mati Buliću nisam gost, ja sam dio njegove obitelji
1

Mate Bulić u sklopu svoje turneje ugostit će brojne sebi drage izvođače s naše estrade. Pridružit će mu se u nastupima Marko Perković Thompson, Maja Šuput, Ivan Zak, Tarapana bend i mnogi drugi...

VIDEO

Ne mogu biti gost na Matinom koncertu, kad smo i prijatelji i kumovi. Kako da se stavim u ulogu gosta kad smo obitelj?, rekao nam je Marko Perković Thompson (53). On će 20. veljače pjevati na prvom koncertu turneje Mate Bulića (62) "Ja sam na vas ponosan". Još nije odlučio koje će pjesme izvesti, ali zasigurno će to biti "Lijepa li si", u kojoj i Mate pjeva dionicu. Thompson mu je dosta pjesama napisao, a o Mati kaže da je brižan, kvalitetan čovjek. 

Pokretanje videa...

01:17

- Ne brine samo o svom kumčetu, mom drugom sinu Anti, nego o cijeloj mojoj obitelji. Zato ćemo svi doći na koncert i što god Mati treba učiniti - tu smo - dodaje Thompson koji je kum Matinoj kćeri Katji. 

Samo dva dana kasnije kralj dijaspore isti spektakl sprema i u Osijeku, a baš kao i u Splitu, te kasnije u Zagrebu, s njime će pozornicu dijeliti Tarapana bend. Zajedno su snimili pjesmu po kojoj je Mate i nazvao turneju - "Ja sam na te ponosan".

- Prišao sam mu na jednoj svadbi. Nisam spominjao pjesmu, ali kad ju je kasnije čuo, rado je pristao pjevati s nama. Tarapana bend postoji tri godine i puno nam znači imati takav hit. U zadnjih godinu pjesma je u top 40 najemitiranijih. Sretan sam jer zajedno sviramo, ne stoga što smo rođaci, nego zato jer je on veliki profesionalac, pjevač od kojeg se puno može naučiti - rekao nam je Frane Pehar.

Završnica turneje je Zagreb, gdje Bulić u dvorani Dražena Petrovića, pjeva 29. veljače. Tamo će mu gosti biti Maja Šuput (40) i Ivan Zak (40). S Majom je Bulić 2011. snimio duet "Dvije lude". 

Frankfurt: Maja Šuput nastupila u Fraport areni na Hrvatskoj noći

- Jako volim tu pjesmu  i nikad nije prošao ni jedan nastup da "Dvije lude" nisam otpjevala. Publika ju je primila sjajno i na svim nastupima koje smo do sad imali Mate i ja smo je pjevali i napravili genijalnu atmosferu. Nadam se da će isto biti i ovaj put - rekla je Maja. Dodala je da se raduje nastupu s Matom, poznaju se cijeli život. Oduvijek je pratila njegov rad i puno puta su zajedno nastupali.I Ivan Zak ima samo riječi pohvale za kralja dijaspore.

- Mate je jedan od mojih najvećih prijatelja s estrade. Prvi mi je pružio ruku, dao mi je smjernice, pozvao me kao gosta u Cibonu. Bio sam još na početku i tad mi se činilo kao da sam došao na Eurosong. Jako ga poštujem, zvao sam i ja njega da bude gost na mom najvećem koncertu do sad, u Areni - kaže Zak koji Matu naziva mentorom pa će zajedno i dogovoriti što će Ivan pjevati. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU 'ZENZACIJE'

Pokretanje videa...

Ivan Šarić i Zenzacija 03:46
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu