Show

Komentari 13

Thompson se probija: 'Neće ta Miley u Čavoglave, nije ni prije'

Thompson se probija: 'Neće ta Miley u Čavoglave, nije ni prije'

Nakon što su Lady GaGa i Bradley Cooper ‘otpjevali’ Thompsonovu ‘Bojna Čavoglave’, na red je došla i Miley

Nismo pretjerani ljubitelji glazbenog izričaja Miley Cyrus (27), kao ni videouradaka, no njezin se hit skoro pa savršeno podudara s Markovim, poručili su glazbenici VIS Niprije.

Obradama pjesama Marka Perkovića Thompsona (53) posljednjih su dana osvojili Hrvatsku. Nakon Lady GaGe (34) i Bradleya Coopera (44) te njihove “Shallow Čavoglave”, na red je došla Miley. Njezin hit “Wrecking Ball” iz 2013. postao je “Wrecking Thompson”. Da im se kojim slučajem pjevačica javi, znaju što bi joj poručili:

- Da neće ni ona u Čavoglave. Spot za ‘Wrecking Ball’ je krajnje degutantan. Njezina muzika nije im se sviđala ni prije, kao ni stil odijevanja.

- On je vrlo neumjesan, bespotrebno provokativan i odbojan - smatraju Niprije. Razmišljali su da “Bojna Čavoglave” dobije i božićno ruho, no nije im “legla” još nijedna pjesma. Rekli su i da nastavljaju s radom.

- Čim zaključimo da imamo pjesmu koja s 84% ili više paše uz ‘Bojnu Čavoglave’, snimamo i dijelimo! Kažu kako im prijatelji i dalje ne vjeruju da se pjesme Niprija pjevaju na svadbama, rođendanima, sprovodima...

- Nekoliko njih prijeti da će uz adekvatnu novčanu naknadu upravo Vama otkriti identitet. Nadamo se da neće - kažu Niprije. Na vjenčanju ne bi nastupali, a ni otkrili honorar.

- Čuvanje identiteta i dalje je prioritet, nastup na vjenčanjima ne dolazi u obzir. Bilo bi besmisleno nastupati prekriveni maskama.

POGLEDAJTE VIDEO:

Najčitaniji članci