Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
453 komentara

Thompsonova velika obitelj: 'Oni su moje najveće blago'

VESELI BLAGDANI Thompsonu i Sandri djeca crtaju srčeka na čestitke, a njihove želje roditelje čekaju pod borom. Blagdane su proveli kod kumova u Hercegovini

Privatni album
Foto: Privatni album
453 komentara

Svake godine se Sandra i ja raznježimo kad čitamo čestitke s lijepim željama koje nam djeca ostave ispod bora, kaže Marko Perković (49).

Thompson je božićne blagdane i Novu godinu s obitelji proveo kod kumova u Hercegovini. Obitelj se jučer puna dojmova vratila u u Split.

- Bilo nam je divno. Djeca su odlazila na klizanje, uživala u parkovima, a kad smo otišli na selo, jurili su livadama. Ovih dana nema škole pa su mogli i dulje spavati - kaže pjevač. I ove godine ganule su ga lijepe želje koje djeca u čestitkama posvete roditeljima. Markova supruga Sandra uči ih tome od malih nogu.

- Svaki put se raznježim kao da je prvi. Svih petero ozbiljno shvaća važnost Božića i jako se trude. Crtali su gotovo tri sata, a svaki je napisao i neku kratku poruku. Dirne me jer su još mali, posebice blizanke, a uvijek nam požele nešto divno i toplo, iskreno - rekao je Thompson.

I roditelji brinu da djecu pod borom dočekaju igračke koje priželjkuju.

- Trudimo se kupiti im sve što požele, a uglavnom su to igračke. Sinovi vole kompjutorske igrice, dok su cure više za lutke i kolica - rekao je Marko.

Obitelj je zbog njegovih nastupa često sama pa su ovi dani prilika da se nauživaju jedni drugih.

- Divni su mi ti dani koje provodim s njima. Kad se igram s djecom, i Sandra se malo rastereti. Cure vole kad ih uspavljujem i pričam im priče - kaže.

Već u siječnju ulazi u studio gdje će snimiti album s ljubavnim pjesmama. Želi pjesme drukčije tematike. Njegovu pjesmu 'Samo je ljubav tajna dvaju svjetova' lani su proglasili hitom godine. Napisao ju je supruzi Sandri da joj zahvali na ljubavi i toplini koju mu je dala. Supruga Sandra, koju je pjevač upoznao u Kanadi, željela bi još jedno dijete i nada se da će uskoro proširiti obitelj. Perkovići su nedavno djeci kupili psa Bossa, bostonskog terijera kojeg svi u obitelji obožavaju, a mališani se i brinu o njemu.     

Djeca pjevaju dok se doma kiti bor

Thompsonova obitelj, supruga Sandra (40), sin Ante (10), blizankinje Katarina i Cvita (5), kćer Diva (9) i najstariji Šimun (12) pjevaju uz bor prigodne pjesme, i nestrpljivo čekaju da im Djed Božičnjak donese darove     

Naši partneri pišu
Message