Show

Komentari 6

'Ti si moje WalmeTinovo svaki dan': Marko Petrić je čestitao zaručnici Tini dan zaljubljenih

'Ti si moje WalmeTinovo svaki dan': Marko Petrić je čestitao zaručnici Tini dan zaljubljenih

Marko Petrić i Valentina Walme zaručili su se prošle godine u rujnu. Plesačica je nedavno otkrila da su polako počele prve pripreme za svadbu

Plesačica Valentina Walme (31) i glumac Marko Petrić (35) su povodom dana zaljubljenih na Instagram objavili veoma slične zajedničke fotografije. Zaručnici su otkrili alternativno ime za Valentinovo koje je osmislio Marko. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Ti si moje WalmeTinovo svaki dan - napisao je Marko uz noćnu fotografiju na kojoj par šeće Zagrebom držeći se za ruke. 

Mnogima se svidjela riječ koju je Petrić iskombinirao posebno za ovu priliku. 

- Ne može. Gotovo. Svaki sljedeći opis koji danas vidim u startu je bez veze; Baš ste lijepi, Opasno, Slatki - nizali su se komentari. 

Nekoliko sličnih fotografija plesačica je podijelila i na svojem Instagramu. 

- Kako bi Marko rekao, sretno WalmeTinovo! - opisala je Walme fotke i dodala srce. 

U komentarima su im mnogi zaželjeli Valentinovo, a javila se i pjevačica Jelena Rozga (45) i glumac i model Pedro Soltz (36). 

Podsjetimo, Marko i Valentina zaručili su se prošle godine u rujnu. Plesačica je nedavno otkrila da polako počinju pripreme za svadbu. 

- Rekla sam hajmo mi početi to planirati, pa što se ostvari super. Bit će intimno vjenčanje jer Marko i ja zaista imamo puno prijatelja i Marko ima dosta široku obitelj pa ćemo pokušati to dvoje nekako spojiti a da ne bude baš prenapucano, kako bi se reklo - otkrila je plesačica za In Magazin. 

Najčitaniji članci