Show

Komentari 17

Tia Mamić pokazala što joj muž poklonio, spomenula i pokojnu majku: 'Uvijek je bila predivna'

Tia Mamić pokazala što joj muž poklonio, spomenula i pokojnu majku: 'Uvijek je bila predivna'

Volim make up i pravo sam žensko, rekli bi, po pitanju garderobe. Moja mama je uvijek bila predivna i lijepo obučena, to sam naučila od nje, rekla je Tia kad su je pitali zašto je uvijek dotjerana

Tia (34) i Mario Mamić (36), sin Zdravka Mamića (61), u braku su više od tri godine i ne skrivaju koliko su sretni zajedno. Na društvenim mrežama objavila je kako ju je suprug iznenadio za Dan žena. 

POGLEDAJTE VIDEO: Ispovijest Ljube Jurčića

Poklonio joj je kolačiće i buket cvijeća.

- Muž, najviše. Hvala uvijek za sve - napisala je Tia uz emotikone srca. 

Pratiteljima je otkrila da joj je najdraža cvjećarnica na Cvjetnom trgu u Zagrebu te je otkrila kako joj muž često donosi cvijeće. 

Otkrila je i svoj savjet za uspješan brak, odnosno vezu. 

- Ljubav, poštovanje, iskrenost - rekla je.

Tia tvrdi kako nije ljubomorna na druge žene.

- Nisam ljubomorna, ne volim ljubomoru. Volim ljude i želim im sve što želim sebi. Tko je zločest tu nema pomoći - govori Mamićeva supruga.

Tia je velika obožavateljica šminke i dotjerivanja, a pratitelji nedavno su je pitali kako je uvijek sređena i elegantna. Spomenula je i pokojnu majku, koja je preminula kada je Tiji bilo 12 godina. 

- Volim make up i pravo sam žensko, rekli bi, po pitanju garderobe. Moja mama je uvijek bila predivna i lijepo obučena, to sam naučila od nje - rekla je Tia.

Odgovorila je i na pitanje kako se bori s celulitom.

- Ne borim se, volim svoj celulit - kaže Tia. 

Najčitaniji članci