Show

Komentari 1

TikTok zvijezda pokušala naučiti Kim koreografiju: 'Ovo je jako seksualno, vidi se da si solo...'

TikTok zvijezda pokušala naučiti Kim koreografiju: 'Ovo je jako seksualno, vidi se da si solo...'

Addison, koju na TikTok-u prati 79.9 milijuna ljudi, u isječku iz nove epizode reality showa 'Keeping Up With the Kardashians' pomagala je Kardashianki naučiti popularni ples

U novoj epizodi popularnog realityja 'Keeping Up with the Kardashians' gostovala je miljenica TikToka Addison. Plesačica i pjevačica proslavila se na društvenoj platformi, a isječak prikazuje kako uči Kim (40) popularni ples.

- Ples je jako seksualan, ja bih radije bila slatka - prokomentirala je Kim

POGLEDAJTE VIDEO: 

Na početku su se djevojke zagrijavale i rastezale, a zatim je Kim pokušala napraviti špagu.

- Ne mogu se spustiti kao ti, imam grč - rekla je i sjela na pod.

- Ako me itko može naučiti da otplešem dobro, onda je to Addison - dodala je.

- Ti nisi udana, pa možeš tako plesati - rekla je Kim, pa ju je Addison odlučila naučiti 'neviniji' dio plesa. Može se zaključiti kako je epizoda snimana prije nego je pokrenuta brakorazvodna parnica između Kim i Kanyea.

Ubrzo je shvatila kako joj ne ide baš najbolje pa je odlučila sama probati naučiti ples kod kuće. Iako je Kim brzo odustala i priznala da su plesovi 'zastrašujući', sestra Khloe (36) ju je bodrila cijelo vrijeme. 

Pjesma 'WAP' američkih reperica Cardi B (28) i Megan Thee Stallion (26) na YouTube-u ima 388 milijuna pregleda, a na TikToku je postala hit kao dio trenda uz koji ide i popularna koreografija. U spotu pjesme je i najmlađa sestra Kylie Jenner u tigrastom uzorku.

Fali ti zabave? Klikni na Oriđiđi Videoteku!

Najčitaniji članci