Obavijesti

Show

Komentari 46

Tina Vukov u novom spotu s Jadrankom Đokić i Dojkićem

Tina Vukov u novom spotu s Jadrankom Đokić i Dojkićem
1

Nakon pjesme kontroverznog naziva '666' došao je red na pjesmu 'Na rubu'. Tina je i dalje ostala vjerna dark popu, a i na ovoj pjesmi surađivala je s Lukom Nižetićem

VIDEO

Ni ovoga puta publika neće ostati ravnodušna na novi singl mlade i cijenjene glazbenice Tine Vukov. Nakon pjesme kontroverznog naziva '666' došao je red na pjesmu 'Na rubu'. Tina je i dalje ostala vjerna svom glazbenom izričaju dark popu, a naglasila je kako joj se pjesma svidjela na prvo slušanje.

Dodaje kako ju je pogotovo zaintrigirala sama tema. Kako i sama priznaje, autorski rad Tomislava Gojanovića i Rejhana Okanovića joj strašno odgovara. U njihovim se pjesmama itekako nalazi, a kao osobi koja voli melankoliju još je bliža tekstu, za koji je zaslužna Senka Laginja.

- Jednostavno imam osjećaj kao da sam sama napisala pjesmu - komentirala je Tina. 

Što se tiče snimanja video broja, i ovog puta je surađivala s Lukom Nižetićem s kojim je radila i na prethodnom singlu '666'.

- Jako sam zadovoljna suradnjom s Lukom Nižetićem, imamo ista razmišljanja o umjetnosti. Cijeli koncept je bio njegova ideja i mislim da je opet napravio zanimljiv i kontroverzan spot. Znam da će nekima biti težak, ali to je ok, ne mogu pomiriti sve ukuse - nahvalila je kolegu.

Tina je oduvijek bila glazbenica koja se nikad nije podređivala trendovima, uvijek je bila svoja i originalna a o onome što trenutačno nudi svojoj publici kaže: 

- Glazba koju trenutačno radim je dark pop i to je smjer u kojem sam se našla. Sretna sam što mogu pjevati nešto u čemu zbilja uživam.

Spot i suradnju komentirao je i Luka Nižetić. 

- Napraviti video broj za ovako tešku, monumentalnu i zahtjevnu pjesmu, snažne i intrigantne tematike nije bilo lako, no volim ove Tinine posljednje radove, dala mi je potpunu slobodu u kreiranju spota i na tome sam joj zahvalan. Pjesma 'Na rubu' me očarala još u demo verziji. Odmah sam znao da moram raditi i njezin vizualni identitet. Slušajući je na samome početku počele su mi se odmah slagati slike, paralelne priče troje antijunaka, troje mladih ljudi, majka, ovisnik o heroinu i Drag queen koji se bore sa životnom bezizlaznošću te se na kraju dovode do ruba samoubojstva. Snimljeno je vrlo mekano i poetično, u kombinaciji crno/bijelo-boja, a glumci Jadranka Đokić, Andrej Dojkić i Filip Stanić su vjerodostojno i s puno emocije oslikali mučno proživljavanje strahova, borbi i previranja likova koje sam zamislio. Ovo je video posljedice, a ne uzroka. Eksplicitnost i snažni kadrovi glumaca i Tine pojačale su samo emociju pjesme koju smo htjeli prenijeti publici - zaključuje Luka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 46
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin