Obavijesti

Show

Komentari 105

Tini Šegetin su uzori sestra Barbara i prijateljica Soraja

Tini Šegetin su uzori sestra Barbara i prijateljica Soraja
1

VELIKI PREOBRAŽAJ Manekenka i starleta Tina Šegetin tijekom ljeta objavljuje izazovne fotke na kojima su u prvom planu njezini ‘novi’ atributi

VIDEO

Nakon iscrpne rekonfiguracije usana i poprsja, čini se da je nekadašnja zvijezda 'Big Brothera', Riječanka Tina Šegetin (26), odlučila i stanjiti nos te istaknuti obrve po uzoru na lutku Barbie.

Tina i njezina starija sestra Barbara (27) ne srame se estetskih korekcija kojima su se podvrgnule. Više ne nalikuju na djevojke koje su započele kao manekenke, a širu slavu stekle kao stanarke BB kuće prije dvije godine. Tina je, čini se, sad stanjila i nos.

- Ona u usnama ima od pet do sedam mililitara hijalurona. To znači da je primila barem pet injekcija, a za to je iskeširala oko 20.000 kuna - rekao je prošle godine estetski kirurg koji je detaljno proučio usne Tine Šegetin. Nakon toga Tina je, po uzoru na stariju sestru, povećala grudi za barem dva broja, čime se ponosno hvalila na društvenim mrežama.

Takva operacija Barbaru je u Beogradu stajala dvadesetak tisuća kuna. Nekadašnja brineta Tina već je dugo platinasto plava. Dok je većina njezinih obožavatelja oduševljena izgledom manekenke i starlete te svakim novim uratkom na njezinu tijelu, neki smatraju da je otišla predaleko.

- Izgleda malo kao da su joj usne zapele u odvodu - kaže sugrađanin iz Rijeke o djevojci koja je svojedobno rekla da želi izgledati kao njezina prijateljica Soraja Vučelić (30).

Soraja je stanjila nos, povećala jagodice, usne i grudi te stavljala botoks i filere. Tina je jedina plavuša u triju Tina, Barbara i Soraja te neki kažu da je jedino po tome mogu prepoznati.

- Neka prestanu ići istom kirurgu jer nalikuju kao jaje jajetu - rekli su neki komentatori na društvenim mrežama.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 105
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...