Obavijesti

Show

Komentari 17

Tko će biti bolji: Sašina 'nova' guza ili Lukina ćelava glava?

Tko će biti bolji: Sašina 'nova' guza ili Lukina ćelava glava?
7

ADUTI ZA POBJEDU Saši Lozaru su za finale showa morali popuniti triko kako bi bio što dostojnija Beyonce, a Luka Bulić se samoinicijativno riješio kose kao Eros

VIDEO

Saša Lozar (35) u nedjeljnom finalu druge sezone TV showa 'Tvoje lice zvuči poznato' branit će prvo mjesto, pa ne čudi što ga je, udarivši gljivu, dopalo imitirati baš Beyoncé, najveću glazbenu divu.

Pjevač i radijski voditelj učio je koreografiju za 'Sweet Dreams', a više od mrdanja bokovima i guzom brine ga što će to raditi u minijaturnom trikou koji podsjeća na jednodijelni kupaći kostim.

Saša napokon dobio bokove

Saša je za nastup dobio periku, umjetne trepavice, dekolte, a kostim su mu dodatno pojačali na strateškim mjestima kako bi mu stražnjica i bokovi bili što obliji.

Luki Buliću (35) završni zadatak u showu je imitirati talijanskog pjevača Erosa Ramazzottija (52). 

Htio se namjerno prehladiti

Radijski voditelj i komičar nije htio da mu majstori maske rade ćelavu glavu i na nju dodatno lijepe kratku kosu, pa se ohrabrio i sam predložio da mu obriju glavu.

- Nisam imao ovako kratku kosu otkad sam bio klinac. Supruga se najviše oduševila novim izgledom. Sad sam joj najzgodniji, a i meni se sviđa - kaže Luka. Za nastup je morao 'skinuti' Ramazzottijev specifični glas i pjevati kroz nos.

- Namjerno sam se prehladio prije nedjelje - šali se Bulić. U finalu će, kaže, probati začepiti dišne putove kako bi zvučao kao što bolja kopija talijanskog pjevača, a najviše se boji da će zbog toga pred žirijem izgledati poput karikature. Od svih preobrazbi u showu Luki je najdraža ona u kojoj je imitirao Luciana Pavarottija.

- Pitanje je hoću li ikad više u životu samog sebe vidjeti tako debelog - rekao je Luka. Najteže mu je bilo pjevati AC/DC jer si je, kaže, potpuno izderao glas.

Iz vrućeg stolca na pozornicu

Specijalan zadatak u finalu će imati i članovi žirija te voditelji. Sandra Bagarić (41), Tomo in der Mühlen (54), Branko Đurić (53), Rene Bitorajac (43) i Igor Mešin (48) pjevat će 'I Want It That Way' benda Backstreet Boys. Operna pjevačica Sandra i jedina žena u žiriju transformirala se u Howieja Dorougha, a ulogu Nicka Cartera, najvećeg zavodnika za kojim su vrištale djevojčice, preuzeo je Bitorajac.

Presretna sam što ću napokon biti žena. Toliko sam puta u showu bila muškarac pa mi je transformacija u Miley Cyrus došla kao veliko olakšanje, kaže Maja Šuput (36).

Pjevačica je za zadatak dobila kopirati spot 'Wrecking Ball', u kojem se kontroverzna američka kolegica njiše na kugli i liže čekić.

- Od svih žena sam dobila najveću budaletinu, ali pjesma je top. To mi je najljepši Mileyn singl, jedini koji uopće znam - komentirala je Maja. Na probama se jedino bojala da je ne ozlijede rekviziti.

Pjevanje odradila, sad se skida

- Bit će tonova po cijeloj dvorani kad me zamahne ova kugletina. Nema veze. Ipak je ovo show. Koga više briga za pjevanje?! Taj dio smo već odradili, sad ćemo se skidati i visiti po kugli - šalila se Šuput. 

Za razliku od nje, koja će se na pozornici pojaviti samo u bijelim gaćicama i potkošulji, finalistica Renata Sabljak (38) bit će pokrivena od glave do pete. Glumica će se transformirati u pjevačicu benda The Pointer Sisters, koji je 1982. poharao svjetske top ljestvice hit singlom 'I’m So Excited'.

- Napravit ću pravi tulum u finalu. Imat ću više plesača od drugih finalista i zato se nadam da ćemo na pozornici napraviti svoje malo kazalište - izjavila je Renata.

Maja Posavec žali što je gotovo

U posljednjoj emisiji druge sezone showa “Tvoje lice zvuči poznato” gostovat će i natjecatelji koji se nisu izborili za finale. Ivan Šarić (30) i Dušan Bućan (38) pjevat će baladu “Ima li nade za nas”, duet Dražena Zečića i Anđele.

- Dosad sam bio sam na sceni, a sad imam još jednog debila, koji je baš poput mene - šalio se Ivan, koji će u finalu ponovno biti žena. Ivana Marić (33) i Maja Posavec (32) nastupit će kao ženski dio ženskog benda ABBA, a pjevat će “Dancing Queen” iz 1976.

- Sudjelujući u showu, shvatila sam da jako brzo mogu učiti tekstove, kostimografiju, a sad znam i repati. Uživala sam. To imitiranje, biti na sceni, bio mi je toliki gušt, ja bih mogla još - kaže Maja. Gledatelje će u nedjelju iznenaditi i Mario Petreković (43), pobjednik prve sezone, koji će na pozornici utjeloviti Seana Paula, repera s Jamajke.

TLZP U BROJEVIMA 

45 PROMJENA SPOLA Rekorderi su Maja Šuput i Saša Lozar. Muškarci su se morali depilirati, a ženama su lijepili brkove i bradu.

50 PARI CIPELA Natjecatelji su uglavnom nosili obuću koja se radila po mjeri. Dečki su morali učiti hodati u štiklama.

12 SETOVA ZUBI Natjecatelji su s protezama morali učiti pričati i pjevati kako u emisiji ne bi zvučali kao da šuškaju.

30 SETOVA NOKTIJU Nosili su ih muškarci i žene. Umjetni nokti su se u žaru plesa često odljepljivali na snimanjima.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Baby Lasagna nakon nastupa: 'Moj posao još nije gotov!
PRVO POLUFINALE EUROSONGA

Baby Lasagna nakon nastupa: 'Moj posao još nije gotov!

U prvom polufinalu se za prolazak u finale borilo 15 izvođača, od kojih 10 ide dalje. Osim njih su nastupale i tri države iz skupine 'Velikih 5'

Baby Lasagna zapalio društvene mreže! 'Daleko najbolji', 'Hrvati zaslužuju pobjedu', 'Ovo je vrh'
LASAGNA-MANIJA

Baby Lasagna zapalio društvene mreže! 'Daleko najbolji', 'Hrvati zaslužuju pobjedu', 'Ovo je vrh'

Društvene mreže 'eksplodirale' su kad je naš predstavnik izašao na pozornicu, većina korisnika hvali njegov nastup, njegovu energiju, kostim...
VIDEO Cijela dvorana zapjevala 'Rim Tim Tagi Dim': Pogledajte nastup našeg Baby Lasagne
PRVO POLUFINALE EUROSONGA

VIDEO Cijela dvorana zapjevala 'Rim Tim Tagi Dim': Pogledajte nastup našeg Baby Lasagne

Naš Baby Lasagna izašao je na pozornicu i zapjevao 'Rim Tim Tagi Dim'. Trenutačno mu se predviđa najviše šanse za pobjedu, čak 37%! Od početka pjesme su svi iz publike pjevali uz njega