Obavijesti

Show

Komentari 36

Tko će pobijediti? Filip, Vinko, Albina i Bernarda žele slaviti

Tko će pobijediti? Filip, Vinko, Albina i Bernarda žele slaviti
7

Glazbeni show je došao do samoga kraja, a u finalu se bori četvero najboljih - dvije djevojke i dva dečka. No pobijediti može samo jedno od njih, a o tome će odlučiti isključivo gledatelji svojim glasovima...

VIDEO

Sve je spremno za veliko finale pjevačkog showa “The Voice Hrvatska”. Albina Grčić (21), Bernarda Bobovečki (20), Filip Rudan (20) i Vinko Ćemeraš (25) danas se bore za titulu pobjednika, o čemu će odlučiti gledatelji.

Spojio ih 'The Voice'? Zaljubili se u glazbu pa jedno u drugo...
Spojio ih 'The Voice'? Zaljubili se u glazbu pa jedno u drugo...

Albina, djevojka iz Splita, na audiciji je oduševila izvedbom pjesme “En Cambio no”. Ona je studentica engleskog jezika i književnosti te povijesti na Filozofskom fakultetu u rodnom Splitu. Živi s bakom koja joj je najveća potpora i koja je od djetinjstva podupirala Albininu bujnu maštu. Šest je godina u glazbenoj školi svirala klavir, a kao osmogodišnjakinja pridružila se “Music Talentsu”, glazbeno-edukativnom projektu za djecu, mlade i odrasle. Tako je zavoljela scenu, a ta je ljubav dosad nije napustila. Nedavno se osvrnula na konkurenciju u finalu.

- Velika smo si potpora, super je što smo svi različiti em pjevači, em osobe, ali se međusobno uvažavamo i podržavamo. Stvarno se ne gledamo kao konkurencija. Nemam očekivanja, želim biti zadovoljna izvedbom - rekla nam je nedavno Albina.

Njezina suparnica, Bernarda Bobovečki, publiku i žiri oduševila je izvedbom “Jolene” Dolly Parton. Ova djevojka iz Slavonskog Broda svira gitaru i stvara vlastite pjesme koje dosad nije objavila. Zvukom i pojavom glazbi želi dati svoj poseban i novi pečat. Pjevanjem se, inače pomalo povučena Bernarda, rješava svih strahova i potpuno otvara publici. Najviše se pronalazi u blues, soul i country glazbi.

- Želim ići dalje u glazbi, raditi i iznositi svoje pjesme, ali istodobno zadržati svoj stil i ono što me čini prepoznatljivom. Nema nitko poput koga bih htjela biti, ali se jako divim Josipi Lisac - priznala nam je Brođanka te dodala kako joj je i ovaj plasman nadmašio očekivanja. No nisu djevojke jedine finalistice showa.

Gledatelji ljuti na 'The Voice': Favorit je ispao zbog mentora
Gledatelji ljuti na 'The Voice': Favorit je ispao zbog mentora

Dečko koji bi im mogao poljuljati planove je Filip Rudan. Ovaj Zagrepčanin se glazbom bavi od šeste godine. Ona ga čini sretnim i dio je njegove svakodnevice pa rado pjeva, svira gitaru i piše pjesme na engleskom jeziku. Prvi je tekst napisao s 14 godina. Glazbeni su mu uzori Shawn Mendes, Ed Sheeran i Toše Proeski, a glazbeni stil u kojemu se pronalazi je pop. Voli pjevati balade, a ljubavni porazi uvijek su mu poticaj da se glazbi posveti još više.

Posljednji finalist ovogodišnjeg “Voicea” je Vinko Ćemeraš. On dolazi iz Okruga Donjeg, a studira informacijske znanosti u Mostaru. Svira gitaru, piše tekstove, sklada i aranžira pjesme. Počeo je pjevati kao 15-godišnjak jer je prijatelju nedostajao vokal u bendu.

Izvodi pjesme Pearl Jama, Oasisa, Urbana, a sudjelovanje u showu smatra prigodom da alternativni rock približi široj publici. Inače, finalisti će imati tri nastupa: jednim će publiku i žiri podsjetiti kako je sve počelo (izvest će pjesmu s audicije), jednu pjesmu će pjevati s mentorom, a trećom izvedbom oprostit će se od gledatelja koji su ih podržavali tijekom trajanja showa. Tko će od njih četvero “pomesti” konkurenciju i postati nova pjevačka nada, gledatelji će odlučiti ubrzo.

Tko će pobijediti u finalu 'The Voicea'?
Albina Grčić
Bernarda Bobovečki
Filip Rudan
Vinko Ćemeraš
 
 
 
 
 
 
Created with Quiz Maker

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

13:47
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 36
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...