Obavijesti

Show

Komentari 277

Tko će u BB kuću? U show žele bivši ovisnik i razbojnica

Tko će u BB kuću? U show žele bivši ovisnik i razbojnica
6

Senad Hasić je nekad Avi Karabatić i Simoni Gotovac sređivao gaže, a Nataša Tuđman bila je u zatvoru. Svi bi oni voljeli postati dio regionalnog Big Brothera

VIDEO

Znam razvlačiti pite i mijesiti tijesto. Žene bi od mene u showu puno mogle naučiti, a sve bih i nasmijavao pričama o zgodama s pjevačicama, pohvalio se glazbeni menadžer Senad Hasić (52).

On se dugo brinuo o karijerama Ave Karabatić (27) i Simone Ištvanović (31), bivše supruge Ante Gotovca (45). Dodaje da se pjevačice, čim daju prvi intervju, pretvaraju u aždaje i pokušavaju prevariti ljude koji su ih stvorili.

- Simona je krasna žena. Bila je dobra, slušala je moje savjete i ponašala se odgovorno. No Ava nikog nije htjela slušati, nije dolazila na dogovorene sastanke i ponašala se kako je htjela. Bila je jako svojeglava - kaže Senad. Menadžer je 2011. bio osumnjičen za organiziranje prostitucije. Državno odvjetništvo je, ističe, odustalo od optužbe. Senad ima četvero djece, a dvaput se razvodio. Do braka ne drži ni Sarajlija Goran Todić (48), koji je nekad bio tjelohranitelj Silviju Berlusconiju (78), Jennifer Lopez (46) i Penelope Cruz (41). I on želi ući u Big Brother kuću. Sebe opisuje kao ženskaroša, koji poput Hamleta slijedi intuiciju.

- Čovjek bez vjere je kao čovjek bez snova. Prazan. Japanski budizam uči da se vjeruje u energiju, svjetlost koju svatko ima u sebi. To mi se sviđa - kaže ovaj bivši zaštitar koji danas radi kao instruktor skydivinga, base jumpinga i ronjenja. U višegodišnjoj je ljubavnoj vezi, no ženiti se, kaže, još neće.

- Brak je samo ekonomska razmjena između dva socijalna bića. To je za neke druge ljude, ja sam za slobodnu ljubav - kaže Goran, koji voli ekstremne sportove. Hvali se da mu je hobi seks, ali to nije želio objasniti. Volio bi biti među novim stanarima iz Hrvatske, Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine te Makedonije koji će se na jesen ponovno useliti na beogradski Košutnjak. Za to se prijavilo 15.000 kandidata, od kojih je više od 5000 iz Hrvatske. Među njima je i Kristina Mitak (42) iz Sesveta. Završila je Veterinarski fakultet, tri godine radila je kao krupje, a sad radi kao veterinarka u Vrbovcu. Ima 40 kućnih ljubimaca, no boji se pauka. Voli pjevati, plesati, glumila je u dva videospota, a za BB se prijavila radi 100.000 eura nagrade i avanture. Iako produkcija još ne otkriva detalje showa, doznajemo da će novi stanari ponovno živjeti u dva doma - dio njih u luksuznoj vili, a dio će završiti na smetlištu. Damir Barto (31) se nada uksuznoj vili. Bjelovarcu je uzor Dino Dvornik jer, kaže, kralj funka nikad nije odrastao. Voli lijepe interijere, kao i čitati Smokvin list. Anksiozan je, koristi antidepresive i po potrebi tablete za smirenje. Ne pije, ali je koristio lake i teže droge i biseksualac je.

Igor Tuđman pornić je htio prodati za ‘siću’

Starleta Nataša Tuđman (29) povukla se iz javnosti nakon pljačke koju je izvela s bivšim suprugom Igorom (35). On je unuk brata pokojnog predsjednika RH Franje Tuđmana, Ivice.

Na internetskom portalu za upoznavanje Tuđmanovi su kontaktirali Beograđanina, kojem su nudili seks utroje. On ih je pozvao u svoj stan. U piće su mu stavili omamljujuće sredstvo, uspavali ga i potom mu ukrali laptop, mobitel, novac, skupu kozmetiku i automobil. Robijali su u zatvoru u Sremskoj Mitrovici. Ona je tamo odslužila šest mjeseci, a 2013. su je pustili na slobodu. Igor je dobio dvije godine i dva mjeseca zatvora. Nataša se vratila u Hrvatsku, sad se bavi manekenstvom i pjevanjem, a često odlazi u rodnu Županju. Oduvijek sanja da ode u reality show. U srpsku “Farmu” nije mogla jer je imala dvije godine zabrane ulaska u Srbiju. Smatra da zaslužuje ući u Big Brother jer je posebna.

- Veselilo bi me takvo iskustvo, a roditelji bi mi pričuvali moje dvoje djece. Razvod i zatvor su mi promijenili život - kaže. Ponosna je jer je pobijedila težak brak i zatvor. Kad bi pobijedila u showu, pomogla bi nezbrinutoj djeci i napokon izdala album.

- Snimila sam dvije pjesme. Od pjevačica uzor mi je Severina - kaže Nataša, koja voli komedije, a najdraža knjiga joj je ‘Koko i duhovi’.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 277
VIDEO

Euforija uoči Eurosonga. Traži se tabletić više: 'Imam od bake i prijateljica, a pitat ću i susjede'
POMAMA ZA REKVIZITIMA

Euforija uoči Eurosonga. Traži se tabletić više: 'Imam od bake i prijateljica, a pitat ću i susjede'

Tabletić je zaštitni znak Baby Lasagne. Otisnuo ga je on tako na majice, a i dio kostima za Eurosong mu je napravljen od njega

Igor i Ivana su pobjednici 13. sezone showa Zvijezde pjevaju: 'Ovo je bilo predivno iskustvo!'
ŠESTA EPIZODA

Igor i Ivana su pobjednici 13. sezone showa Zvijezde pjevaju: 'Ovo je bilo predivno iskustvo!'

Završila je još jedna sezona glazbenog showa, a titulu najboljih ponijeli su Igor Barberić i Ivana Kindl
Luciano Plazibat slavio s Igorom nakon pobjede u 'Zvijezdama': 'Kindl, sada ga kradem nazad'
NIŽU SE ČESTITKE

Luciano Plazibat slavio s Igorom nakon pobjede u 'Zvijezdama': 'Kindl, sada ga kradem nazad'

Luciano nije skrivao koliko je ponosan na svog najboljeg prijatelja nakon što je pobijedio u showu 'Zvijezde pjevaju', a otkrio je i da su svojedobno bili cimeri