Tko je Milena Radulović? Gradi karijeru u Rusiji, imala glavnu ulogu u filmu 'Balkanska međa' | 24sata
Obavijesti

Show

Tko je Milena Radulović? Gradi karijeru u Rusiji, imala glavnu ulogu u filmu 'Balkanska međa'

Tko je Milena Radulović? Gradi karijeru u Rusiji, imala glavnu ulogu u filmu 'Balkanska međa'
7

Šest godina bila sam u školi Mike Aleksića kada me je silovao. Imala sam 17 godina i to se nije dogodilo jednom, ponavljalo se, rekla je Milena za srpske medije

VIDEO

Vlasnik škole glume Miroslav Mika Aleksić (68) došao je u središte skandala nakon što ga je nekoliko djevojaka, od kojih su neke maloljetne, prijavilo kako ih je silovao ili seksualno uznemiravao. Jedna od njih je glumica Milena Radulović (25). 

POGLEDAJTE VIDEO: Harvey Weinstein

Pokretanje videa...

00:28

- Šest godina bila sam u školi Mike Aleksića kada me je silovao. Imala sam 17 godina i to se nije dogodilo jednom, ponavljalo se - rekla je Milena za srpske medije. Aleksića su pripadnici Ministarstva unutarnjih poslova u Beogradu optužili zbog postojanja osnovane sumnje kako je izvršio krivična djela silovanja i nedozvoljene spolne radnje, javljaj srpski Kurir.

Milena, koja je prva iznijela optužbe u javnost, rodila se 1995. godine u imućnoj obitelji. Kada je bila šesti razred, roditelji su je upisali u školu koju je vodio Miroslav Aleksić. Prije tri godine diplomirala je na Fakultetu dramskih umjetnosti u Beogradu kao najbolja studentica, a odmah potom dobila je ulogu u televizijskoj seriji 'Jedne letnje noći' gdje je tumačila lik Lole Gavrilović.

Po završetku studiranja uslijedile su brojni angažmani. Dobila je ulogu princeze Hlif Zi Ho u dječjem serijalu 'Svemirska princeza' u produkciji RTS-a, potom i ulogu u filmu 'Patuljci s naslovnih strana', te u serijama 'Besa', 'Five' te 'Državni službenik'. 

Početkom 2019. imala je glavnu žensku ulogu u filmu rusko-srpske produkcije 'Balkanska međa' te posljednjih godina gradi karijeru u Rusiji. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO