Obavijesti

Show

Komentari 79

Tko su izvođači kojima je Zoričić zabranio nastup u Puli? Kraljica bakšiša, Severinin bivši svekar..

Tko su izvođači kojima je Zoričić zabranio nastup u Puli? Kraljica bakšiša, Severinin bivši svekar..
5

Gradonačelnik Pule zabranio je veliki narodnjački spektakl u pulskom Domu sportova, a izvođači će sada imati priliku zapjevati za osječku publiku

VIDEO

Svi ljubitelji narodnjaka bili su uzbuđeni zbog koncerta četiri izvođača u pulskom Domu sportova, sve dok gradonačelnik Filip Zoričić (40) nije zabranio održavanje turbo folk koncerata.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

narodnjački klub u zadru usred korone 00:47

Tako stanovnici Pule i svi ostali ljubitelji noćnog života neće imati priliku poslušati nastup Duška Kuliša, Dragana Kojića Kebe, Ane Bekute i Zorane Mićanović. Ali, organizatori koncerta - Hiljadarka, koncert su prebacili u Osijek. A tko su izvođači koji su trebali zabavljati pulsku publiku?

ANKETA Gradonačelnik Zoričić ne želi turbo folk u Puli. Slažete li se sa zabranom koncerta?
ANKETA Gradonačelnik Zoričić ne želi turbo folk u Puli. Slažete li se sa zabranom koncerta?

Jedan od njih je bosanskohercegovački glazbenik Duško Kuliš (63), poznat po svojim hitovima 'Bez tebe je gorko vino', 'Suzo moja, Suzana' i drugima. Duško je s glazbenom karijerom započeo je vrlo rano, sa 13 godina je počeo svirati harmoniku, a s 14 godina nastupao je s grupom 'Feniksi', na prvom njegovom novogodišnjem nastupu. U vrijeme fakulteta snimio je oko 20 pjesama za arhivu. Njegov prvi album doživio je veliki uspjeh, a jedna od poznatijih pjesama s njega je 'Ti meni lažeš sve'. Na trećem albumu našla se pjesma 'Suzo moja, Suzana' koju malo tko danas ne zna. Nakon uspješnih albuma Duško je krenuo na turneje po Europi, Americi i Australiji. Kuliš je prozvan i 'kraljem studentskih zabava'. Da je Duško uspješan u tome što radi, govori to što ga je Toma Zdravković nazvao svojim nasljednikom. Toma ga je ugostio u svom posljednjem showu, a prilikom najavljivanja rekao je:

- Moj gost je jedan drag dečko, divan i talentiran mladić, koji se najozbiljnije nameće na estradnom nebu kod nas, koji piše tekstove, glazbu, sam pjeva - nešto što izgleda kao Toma Zdravković.

Uz Duška je na glazbenom spektaklu u Puli trebala nastupati i legendarna Ana Bekuta (63), koja se pjevanjem bavi od malih nogu. 'Veseljak', 'Blago meni', 'Bekrija', samo su neki od hitova koje pjevaju i mladi i stari, a pjeva i Ana Bekuta na brojnim koncertima u Hrvatskoj. Mlađim generacijama Ana je poznatija kao član žirija regionalnog showa 'Zvezde granda'. Bekuta je poznata i kao glazbenica s jednim od najljepših glasova narodne glazbe.

POGLEDAJTE VIDEO ANE NIKOLIĆ: 'NE MOŽETE ZABRANITI PJESMU'

U Puli je trebao zapjevati i Dragan Kojić Keba (66), jedan od najpoznatijih folk glazbenika, a poznat i kao Severinin bivši svekar. Keba je na regionalnoj sceni od 70-ih godina prošlog stoljeća, a neki od njegovih najvećih hitova su 'Ona to zna', 'U snu ljubim medna usta', 'Imao sam' i mnogi drugi. Keba i Severina imali su turbulentan odnos, on i njegova supruga Olja često su se navodno svađali s njom.

POGLEDAJTE VIDEO: KEBU ZABRANE ČINE SNAŽNIJIM

Najmlađa u grupi pjevača je 18-godišnja Zorana Mićanović, koju je javnost upoznala prilikom sudjelovanja u 'Zvezdama granda'. Njezina prva pjesma 'Sikter' bila je na vrhu trendinga odmah nakon što je izašla, a nije se maknula ni neko vrijeme poslije. Pjesma se vrtjela po svim klubovima i radio stanicama koje puštaju folk glazbu. Nakon što se proslavila, počela je s nastupima u svim državama regije, a nedavno je i prozvana 'kraljicom bakšiša'. Jedan od upečatljivijih nastupa mlade pjevačice bio je onaj u emisiji 'Kafansko veče', gdje je svojim glasom i plesom očarala dečka iz publike, koji joj je naposljetku poklonio skupocjeni sat marke Rolex.

POGLEDAJTE VIDEO: ZA 10 GODINA ZORANA SE VIDI KAO MAJKA

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 79
VIDEO

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama
Tužne sudbine reality lica: Vice umro nakon 'Večere',  Saša iz 'Farme' nije dočekao sina...
MILJENICI PUBLIKE

Tužne sudbine reality lica: Vice umro nakon 'Večere', Saša iz 'Farme' nije dočekao sina...

Nakon snimanja 'Večere za 5' ribar Vice je preminuo, a njegova obitelj je htjela da se epizode ipak emitiraju. Tužna sudbina zatekla je i neke druge kandidate domaćih realityja