Obavijesti

Show

Komentari 21

Tko su 'srpski Kardashiani'? Na reality vrijedan milijun eura se nižu kritike: 'Bahati su i glume!'

Tko su 'srpski Kardashiani'? Na reality vrijedan milijun eura se nižu kritike: 'Bahati su i glume!'
5

Adaktarovi su punili novinske stupce skandalima i prije kontroverznog realityja. Središnja figura showa je tzv. 'Bog obrva' Adam Adaktar, koji se proslavio uljepšavajući brojne balkanske pjevačice

VIDEO

U petak je izašla prva epizoda novog srpskog reality showa 'Adaktarovi', koji je i prije početka prikazivanja podigao mnogo prašine. Konceptom show uvelike podsjeća na 'Keeping up with the Kardashians', a prati svakodnevicu obitelji Adaktar, koja živi u elitnom beogradskom naselju Dedinje i vodi vrlo luksuzan stil života.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Bivša reality zvijezda Katie Price (43) pokrenula Only Fans: 'Feministkinja sam, zašto ne? Zašto bih pokazivala tijelo besplatno?' VIDEO

Kako navode srpski mediji, Adaktari su stekli svoje bogatstvo zahvaljujući nekoliko uspješnih biznisa. Glava obitelji je Alis Adaktar, pravim imenom Bobana Đokić, koja je pokrenula posao koji ih je proslavio - tetoviranje obrva.

Kada je Alis od svog lokalnog salona za tetoviranje napravila uspješan centar za uljepšavanje, posao je preuzeo njezin sin Adam, a ona je otvorila frizerski salon.

Adam Adaktar, poznat i pod nadimkom 'Bog obrva', središnja je figura realityja. Medijski je najeksponiraniji zahvaljujući suradnjama s brojnim balkanskim zvijezdama. Gotovo da nema srpske pjevačice koju nije 'dotjerao', a nedavno je na trajno iscrtavanje obrva kod Adama došao i Severinin bivši svekar, Dragan Kojić Keba.

Obitelj je porijeklom iz Čačka, a prezime Adaktar su sami odabrali. Mnogi od njih nose i imena koja počinju slovom 'A', baš kao što je slučaj s Kardashianima i slovom 'K'. Tako se u realityju pojavljuju i Adamova nećakinja Ara te supruga Anđela, s kojom ima troje djece, čija su imena - Azia, Aro i Arena.

Tri članice obitelji koje se pojavljuju u showu nisu promijenile svoja imena, Adamova sestra Viktorija, baka Nadalina te teta Vanja, koja je na direktorskoj poziciji obiteljske firme.

Adam organizira edukacije za uljepšavanje obrva po cijeloj Europi, a Adaktarovi prodaju i kozmetiku te leće u boji. Također, suvlasnici su jednog poznatog beogradskog restorana.

Iako su na društvenim mrežama jako popularni, mnogi negoduju zbog njihova ponašanja. I prije realityja vrijednog milijun eura Adaktarovi su punili novinske stupce skandalima. Za vrijeme lockdowna organizirali su zabavu u restoranu iako je to bilo zabranjeno, a Adam se našao na meti kritičara nakon što jedan od svojih skupocjenih automobila parkirao na mjesto za invalide.

Nakon prve epizode showa, negativne reakcije su se samo nizale. Dok dio gledatelja smatra da su dijalozi previše isceniran i Adaktarovima predbacuju lošu glumu, mnogi su ih kritiziraju zbog bahatosti te hvalisanja dizajnerskim 'krpicama' i luksuznim automobilima.

Također, mnogi su zamijetili da su Adaktarovi bezobrazni prema svojim asistentima i zaposlenicima, ali i jedni prema drugima.

POGLEDAJTE VIDEO: SARA JO O SPLIĆANIMA

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin