Obavijesti

Show

Komentari 36

'Todorić je torbe tretirala kao ljubimce i slala ih u spa centre'

'Todorić je torbe tretirala kao ljubimce i slala ih u spa centre'
5

Dizajner je komentirao nove modne trendove poput preskupih vrećica za kupovinu ili papuča 'za vani'. Kaže kako 'ni Iva Todorić ne bi dala tolike novce za to, a kamoli netko normalan'...

VIDEO

Novi modni trendovi su torbe za kupovinu u supermarketu, stare tenisice ili vrećice u kući namještaja. Modni dizajner Ivica Skoko (39) komentirao je te pomodne 'krpice'.

- Meni je to izmišljanje tople vode da bi se lako zaradio novac - kaže Skoko o pomodnim natikačama i Croscicama na petu koje koštaju oko 4900 kuna.

- Izgledaju kao dječje igračke - komentirala je Ivana Bilandžija Billy.

Balenciagina vrećica za shopping košta oko 6000 kuna.

- Ja mislim da čak ni Iva Todorić ne bi dala tolike novca za to, a kamoli netko normalan - rekao je dizajner komentirajući tu torbicu.

Dok tata Todorić gladuje, kći Iva polako puni svoje ormare
Dok tata Todorić gladuje, kći Iva polako puni svoje ormare

- Više od 20 lipa mi je nebulozno dati. Osim toga, te bogatunke ne idu same po namirnice nego imaju domaćice koje to rade pa ne vjerujem da bi njima kupili te skupe vreće za krumpir - dodao je Skoko.

- Postoji određen broj ljudi koji su svoje torbice slali u spa centre. Točnije, Iva Todorić je to radila, a ona je te torbe tretirala kao kućne ljubimce koje je trebalo voditi na šišanje, češljati, kupati, njegovati, prati pa tako i u spa - ispričao je Skoko za Ekskluziv.

Podsjetimo, kći Ivice Todorića (67) u petak se na društvenim mrežama pohvalila kadrovima sa svadbe u Sarajevu na kojoj je nosila plisirano-satensku lila haljinu marke Tibi u vrijednosti od sedam i pol tisuća kuna. Taj je stajling uskladila sa srebrnim cipelama marke Saint Laurent od gotovo šest tisuća kuna.

Sve za dobar kadar: Iva Balent se 'izvalila' na pod u Parizu...
Sve za dobar kadar: Iva Balent se 'izvalila' na pod u Parizu...

Na fotografiji se, nažalost, ne vidi i torbica koja bi sigurno upotpunila cijeli outfit. U svibnju je bila na vjenčanju Anje Stojković, kćeri jednog od najpoznatijeg srbijanskog nogometaša Dragana Stojkovića Piksija, i vozača automobilskih utrka Huga Valentea. Poduzetnica je za tu prigodu odjenula haljinu modnog brenda Dolce&Gabbana i za nju izdvojila 20.000 kuna. Za to vrijeme, njen otac, kako je sam rekao u intervjuu prije nekoliko dana, jedva 'krpa' kraj s krajem.

I američki reper Kanye West (41) je otišao je korak dalje u modnim trendovima i dizajnirao divovske papuče. 


- Ništa ružnije nisam vidjela. Pa je li moguće da postoji budala koja će dati novac za ovako odvratan komad - samo su neki od komentara.

VIDI OVO! KVIZ: Jesi li Severina ilI Jelena Rozga?

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 36
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin