Show

Komentari 5

Tolj se oglasila nakon smjene, a Albina joj javno pružila podršku

Tolj se oglasila nakon smjene, a Albina joj javno pružila podršku

Da ju je odluka o smjeni zatekla govori i činjenica da je još jučer u intervjuu izjavila kako je na sljedeću Doru u funkciji gostiju pokušala dovesti talijanske pobjednike s Eurosonga

Uršula Tolj (48) oglasila se na Instagram profilu nakon što je jutros u medijima odjeknula HRT-ova odluka o njezinoj smjeni. Urednica i voditeljica više neće voditi Doru, a to je potvrdila i novom objavom koja je vezana upravo za to prestižno natjecanje. 

POGLEDAJTE VIDEO 

Da ju je odluka o smjeni zatekla govori i činjenica da je još jučer u intervjuu za Slobodnu Dalmaciju izjavila kako je na sljedeću Doru u funkciji gostiju pokušala dovesti talijanske pobjednike s Eurosonga, popularne Maneskin, no to joj nije pošlo za rukom jer oni u veljači imaju veliku turneju. 

Danas je nakon informacija o otkazu objavila screenshot tog intervjua i uz njega stavila pjesmu 'Što je bilo, bilo je' pjevačice Nikoline Tomljanović.

- Odlukom Ravnateljstva HRT-a došlo je do promjene u ekipi Dore 2022., kao i na čelu hrvatske delegacije na Eurosongu 2022. te će Uršulu Tolj na tom mjestu zamijeniti Tomislav Štengl - napisali su iz HRT-a u službenom odgovoru na upit. 

Ono što još uvijek nije poznato je razlog odlaska Uršule Tolj.

Nedugo nakon objave o smjeni, na Instagramu se oglasila i Albina Grčić

- Nikad ne znaš vrijednost nečega dok to nešto ne izgubiš - napisala je pjevačica uz fotografiju na kojoj pozira kraj Uršule koja ju je ove godine pratila na Eurosongu. 

- Nemam komentara na ništa - napisao je frizer Zvonimir Franić u komentarima ispod objave. Naime, Franić je bio zadužen za Albininu frizuru tijekom nastupanja u Rotterdamu. 

- Jedna i jedina - komentirao je vizažist čije je Instagram ime Ruka Beauty. 

- Posebna - dodao je Albinin plesač Luciano Plazibat. 

Podsjetimo, odlasku Uršule Tolj, piše Jutarnji list, nije kumovao Albinin loš rezultat na Eurosongu 2020. godine, već odabir kostimografa, o kojem su pisala 24sata. HRT-u je navodno zasmetalo što je Uršula zaobišla njihovu kostimografkinju Natašu Svekler i odlučila se za Juraja Zigmana

Uz to, urednici i voditeljici se prebacuju neki nepredviđeni troškovi na računu HRT-a i raspisivanje natječaja za Doru, bez odobrenja šefova. 

POGLEDAJTE VIDEO: JURAJ ŠEBALJ U SERIJALU MOJ PUT

Najčitaniji članci