Obavijesti

Show

Komentari 11

Tolja: 'Za neke ljude u showu nisam ni ja znao. No trude se'

Tolja: 'Za neke ljude u showu nisam ni ja znao. No trude se'
5

Svi ovogodišnji kandidati su u svojim karijerama napravili i postigli nešto, pa ako su možda i malo manje poznati široj publici, mislim da je ovo super prilika da ih bolje upoznaju i daju im šansu, ističe pjevač

VIDEO

Pop pjevač Marko Tolja (26) trenutačno je član žirija HRT-ova showa 'Zvijezde pjevaju'. Svojedobno je bio i pobjednik istog, a mnogi se slažu kako se u žiriju odlično snašao. No govori kako je mislio da će mu ta uloga biti puno lakša.

- Mislio sam da će mi lakše padati dati nekome kritiku, ali se pokazalo drugačije. Možda zato jer sam i ja sve to prolazio i bio u njihovoj poziciji pa znam što prolaze. A i odgovornost nije mala jer zbog tvoje ocjene par može i izletjeti iz natjecanja. Zato sam i tu ulogu prihvatio s dozom ozbiljnosti, da jednostavno nekoga ne zakinem - ispričao je Marko za Slobodnu Dalmaciju.

Kaže kako je većina komentara na njegov rad pozitivna. No neki mu zamjeraju da je preblag, a drugi da je strog. Treba mu vremena da se navikne. Smatra kako se svi kandidati podjednako trude, 

- Nekome naravno to ide bolje, drugima baš i ne pa se pokušavaju izvlačiti na neke fore, ali sam ja sve to prošao tako da kod mene to ne pali - ispričao je Tolja.

Pjevač se osvrnuo i na kritike na račun showa zbog nedovoljnog broja pravih zvijezda.

- Moram priznati da za neke ljude nisam ni ja znao, ali to je isključivo radi mene jer ne pratim baš, na primjer našu glumačku scenu. Ima sjajnih mladih pjevača, činjenica je da one nemaju ni vremena ni interesa za takav tip publiciteta. Svi ovogodišnji kandidati su u svojim karijerama napravili i postigli nešto, pa ako su možda i malo manje poznati široj publici, mislim da je ovo super prilika da ih bolje upoznaju i daju im šansu - rekao je pjevač.

Koncert Marka Tolje na trsatskoj Gradini

Iako su se mnogi glazbenici okušali kao voditelji i članovi žirija, Marko smatra kako se u žiriranju i mentorstvu najbolje snalazi glazbenik Jacques Houdek (39). No dok se neki odlično snalaze u drugim ulogama, mnogim su glazbenicima zbog pandemije korona virusa odgođeni koncerti.

Šerifović nahvalila Tolju: Platila bih da mi pjeva prije spavanja
Šerifović nahvalila Tolju: Platila bih da mi pjeva prije spavanja

- Stvarno nas je ova situacija pokosila jer realno, mi svi živimo od svirki. Svirki na vidiku nema. Otkazali su mi sve svirke ovog ljeta tako da ne znam što da očekujem od jeseni i zime. Bojim se da će ova letargija potrajati, samo se nadam da će većina mojih kolega 'preživjeti' - ističe Marko i zaključio:

Zagreb: Dodjela 17. Story Hall of Fame nagrada

- Pozitivno u svemu tome je što sam ve ovo vrijeme provodio s obitelji i bio prisutan svakog trenutka kada je moj sin naučio nešto novo. To su momenti koji zlata vrijede i zahvalan sam na svakome od njih. Ja sam isto mislio da ću za vrijeme izolacije napisati 100 pjesama ali se dogodilo sasvim suprotno. Napisao sam samo jednu.

 

Ostalo je još malo do kraja prijava: Prijavi se na Rap Camp i osvoji nagradu u vrijednosti 150.000 kuna!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu