Obavijesti

Show

Komentari 3

Tom Brady i Gisele Bündchen zajedno su 'teški' 650 milijuna dolara. Što ako se rastanu?

Tom Brady i Gisele Bündchen zajedno su 'teški' 650 milijuna dolara. Što ako se rastanu?
20

Gisele Bündchen zarađuje više nego slavni suprug Tom Brady. Brazilska manekenka nosi vrijednost od 400 milijuna dolara, dok je jedan od najboljih 'quaterbacka' svih vremena s 250 milijuna dolara daleko iza nje

VIDEO

Zvijezda NFL-a Tom Brady (45) i manekenka Gisele Bündchen (42) jedni su od najbogatijih parova u Hollywoodu i svijetu sporta. Nakon što se nedavno počelo šuškati o njihovom razvodu, mnogi su se odmah zapitali tko će od njih dvoje iz braka izaći 'dubljeg džepa'. Evo koliko su zaradili prije i tijekom braka te što će morati podijeliti ako potpišu papire za rastavu...

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

Tom Brady 01:40

Koliko je težak Tom Brady? 

Prema podacima sa stranice celebritynetworth.com, jedan od najboljih 'quaterbacka' svih vremena ima vrijednost od 250 milijuna dolara, dok mu godišnja plaća iznosi 30 milijuna dolara. S druge strane, Sportac reports navodi kako bi ta brojka mogla biti bliža 333 milijuna dolara nakon što završi sezona 2022. 

NFL: NFC Wild Card Playoffs-Philadelphia Eagles at Tampa Bay Buccaneers

Na samom početku karijere Brady je kao šesti izbor u 2000. godini potpisao trogodišnji ugovor vrijedan 866.500 dolara s bonusom za potpisivanje od 38.500 dolara. No, nakon što je s New England Patriotsima osvojio njihov prvi Super Bowl u 2002. godini, njegova plaća počela se pisati u milijunima. Sveukupno, Tom Brady je s Patriotsima zaradio više od 235 milijuna dolara. 

NFL: Super Bowl LIII-New England Patriots vs Los Angeles Rams

U 2020. godini legenda Patriotsa napušta klub u kojem je započeo karijeru i potpisuje ugovor za Tampa Bay Buccaneers. U dvogodišnjem ugovoru koji je potpisao, Bradyju su ponudili zaradu od 67.7 milijuna dolara u dvije sezone. A sada, u 2022. godini navodno bi trebao zaraditi 30 milijuna dolara. 

Gisele 'ulovili' bez vjenčanog prstena na ruci nakon šuškanja o razvodu od Toma Bradyja
Gisele 'ulovili' bez vjenčanog prstena na ruci nakon šuškanja o razvodu od Toma Bradyja

Osigurao i mirovinu 

Slavni quaterback je u svibnju ove godine osigurao i više nego dobru mirovinu. S Fox Sports dogovorio se da će deset godina biti njihov komentator utakmica NFL-a i od toga zaraditi više od 375 milijuna dolara, nakon što završi igračku karijeru. 

Ali, to nije sve..Brady je samo od sponzorstava tijekom karijere zaradio više od 53 milijuna dolara. 

Koliko je teška supruga Gisele? 

Znamo da zvuči nevjerojatno, ali Gisele Bündchen zarađuje više nego slavni suprug Brady. Prema podacima s iste stranice koju smo naveli ranije u tekstu, brazilska manekenka 'teška je' 400 milijuna dolara, koji nisu povezani s Bradyjevim prihodima. 

Bündchen je 2000. godine, kada je i karijeru započeo njezin suprug, potpisala rekordni ugovor s Victoria's Secretom vrijedan 25 milijuna dolara, prenosi Page Six. Prema Forbesu, Gisele je zaradila 25 milijuna dolara samo u 2009. godini od kampanja s prestižnim brendovima kao što su Versace, True Religion jeans, Dior i Ebel satovi. 

*PREMIUM-EXCLUSIVE* Seeking some spiritual intervention? Gisele Bundchen visits a holistic medicine woman amid reports the couple is headed towards Splitsville and have each hired lawyers! **WEB EMBARGO UNTIL 2 pm ET on October 5, 2022**

Tijekom karijere nekoliko puta je nosila titulu najplaćenijeg supermodela. Forbes piše kako je kroz modeling Gisele u karijeri zaradila oko 386 milijuna dolara. 

Gisele uplakana pričala na mobitel nakon vijesti o rastavi s nogometašem Tomom Bradyjem
Gisele uplakana pričala na mobitel nakon vijesti o rastavi s nogometašem Tomom Bradyjem

Što će biti ako se odluče rastati? 

Ukupna prijavljena vrijednost jednog od najpoznatijih Hollywoodskih parova iznosi 650 milijuna dolara, a ona dolazi u pitanje ukoliko se partneri razvedu. To uključuje 26 milijuna vrijedne nekretnine u New Yorku, Montani i Floridi, koje Brady dijeli sa suprugom, njihovo dvoje djece i sinom iz prijašnje veze. 

The MET Gala 2019 - New York

Javnosti nije poznato jesu li Gisele i Tom u 2009. godini, kada su se vjenčali, potpisali predbračni ugovor. No, izvor blizak paru za strane medije izjavio je kako odvjetnici manekenke i quaterbacka razmišljaju o tome što će razvod podrazumijevati, tko će dobiti što i kako će se podijeliti financije. 

POGLEDAJTE VIDEO: NOVA SEZONA EKSPERIMENTA S ANĐELKOM I RENEOM

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin