Show

Komentari 2

Tom Cruise gradi luksuzno kamp selo u kojem nema korone kako bi snimali 'Nemoguću misiju 7'

Tom Cruise gradi luksuzno kamp selo u kojem nema korone kako bi snimali 'Nemoguću misiju 7'

Ovakvo rješenje prilično je skupo, no Tom je poznat po tome što sve radi bolje i temeljitije od ostalih. Filmovi iz serijala 'Nemoguća misija' uvijek su veliki hit i zarađuju puno novca, kaže ekipa sa seta

Američki filmski glumac i producent Tom Cruise (57) gradi cijelo jedno selo na napuštenoj pisti RAF-a u britanskom Oxfordshireu jer ondje planira nastaviti snimanje sedmog nastavka filma 'Nemoguća misija', piše Daily Mail.

Cijela ekipa sa seta bit će smještena u luksuzne Winnebago kampere, a dolazak na set bit će nešto drukčiji no inače. Dolazit će kroz posebno projektirane balone kako bi kontakt s drugim članovima ekipe sveo na minimum, a samim time i mogućnost zaraze korona virusom.

'Nemoguća misija 7' trebala je biti premijerno prikazana u srpnju iduće godine, ali s obzirom da je snimanje prekinuto zbog pandemije pa je cijela ekipa morala napustiti Veneciju i preseliti se u Veliku Britaniju, datum je pomaknut i službeno stoji kako će premijera biti 19. studenog 2021. godine. 

- Luksuzno kamp naselje potrebno je i zbog toga što je većina hotela zatvorena pa će sve zvijezde filma živjeti zajedno tijekom snimanja filma. Ovakvo rješenje prilično je skupo, no Tom Cruise je poznat po tome što sve radi bolje i temeljitije od ostalih. Filmovi iz serijala 'Nemoguća misija' uvijek su veliki hit i zarađuju puno novca, pa je i studiju Paramount važno da se snimanje čim prije nastavi - ispričao je jedan od članova filmske ekipe.

Tom Cruise ponovno će utjeloviti agenta Ethana Hunta, a u filmu glume i Simon Pegg (50), Alec Baldwin (62), Vanessa Kirby (32) te Rebecca Ferguson (36).

 

Najčitaniji članci